Start Stars Hot News! Gde će biti ulica Justina Biebera?

Gde će biti ulica Justina Biebera?

SHARE
Koji je dan danas?
Koji je dan danas?

Justin Bieber odavno je izrastao u globalni fenomen, a najnovija potvrda njegove planetarne popularnosti jeste razmišljanje čelika grada Njujorka da jednu ulicu nazovu upravo po njemu.

Na nedavno održanoj konferenciji američkih megapolisa (gradova sa više od milion stanovnika), aktuelni gradonačelnik Njujorka, Michael Bloomberg izjavio je da će jedna od prometnijih ulica u ovom gradu nositi ime Justina Biebera: “Znamo da nije uobičajena praksa da neko tako mlad dobije ulicu nazvanu po njemu, ali verujemo da nismo pogrešili sa Justinom. Uvereni smo da njegova zvezda nikada neće izbledeti”.

Analitičari ovaj potez grada Njujorka smatraju prilično mudrim, jer će grad na taj način dobiti novu turističku atrakciju koja bi po procenama, u Njujork godišnje mogla da privuče veliki broj posetilaca i donese dodatni prihod od nekoliko desetina miliona dolara. Oni takođe smatraju da bi Justin upravo na ovoj lokaciji mogao da otvori svoj prvi butik, iako je prošlog novembra objavljeno da od njegovog ulaska u taj posao za sada nema ništa.


OSTAVI KOMENTAR