Start Stars Hot News! “Gangnam Style” oborio svetski rekord

“Gangnam Style” oborio svetski rekord

SHARE

Južnokorejska pop senzacija PSY i njegov globalni hit “Gangnam Style” i oborili su svetski rekord i ušli u Ginisovu knjigu kao najgledaniji spot u istoriji YouTube-a. 

Korejskom pevaču uručen je i zvanični sertifikat Ginisove knjige rekorda u Londonu. Od kada je u julu objavljena, ova pesma je uspela da postane slušanija od hitova poznatih zvezda kao što su Lady Gaga i Justin Bieber i da dostigne skoro 5 miliona lajkova na YouTube-u. Psy je prilikom primanja sertifikata izjavio da je počastvovan jer je ovo prvo priznanje koje je dobio i da čak ni u školi nije dobio nikakvu diplomu.

 

Psy je nedavno posetio i čuveni univerzitet Oksford, gde je zainteresovanim studentima održao govor u kojem je otkrio kako je osmislio veoma popularnu koreografiju za svoj hit. “Bio sam budan toko 30 noći da bih osmislio ovaj ples koji podseća na jahanje konja. U koreji mojih prethodnih pet plesnih pokreta bili su veoma popularni. Bio sam pod velikim pritiskom da stvorim šesti.”

On je dodao i da je bio veoma iznenađen kada je postao svetski poznat, a da ga je najviše zaprepastio poziv od menadžera Justina Biebera, Scootera Brauna.

“Odjednom sam pomislio, šta se dešava? BBC i CNN su pravili priloge o meni. Primio sam poziv od menadžera Justina Biebera, Scootera brauna. Rekao sam mu: Ako si ti menadžer Justina Biebera, ja sam Justin Bieber. Naterao sam ga da mi pošalje fotografije na e-mail da bi mi dokazao da je to zaista on. Moram da se izvinim zbog toga.”

OSTAVI KOMENTAR