724
“Gangnam Style” oborio svetski rekord

“Gangnam Style” oborio svetski rekord

724
SHARE

Južnokorejska pop senzacija PSY i njegov globalni hit “Gangnam Style” i oborili su svetski rekord i ušli u Ginisovu knjigu kao najgledaniji spot u istoriji YouTube-a. 

Korejskom pevaču uručen je i zvanični sertifikat Ginisove knjige rekorda u Londonu. Od kada je u julu objavljena, ova pesma je uspela da postane slušanija od hitova poznatih zvezda kao što su Lady Gaga i Justin Bieber i da dostigne skoro 5 miliona lajkova na YouTube-u. Psy je prilikom primanja sertifikata izjavio da je počastvovan jer je ovo prvo priznanje koje je dobio i da čak ni u školi nije dobio nikakvu diplomu.

 

Psy je nedavno posetio i čuveni univerzitet Oksford, gde je zainteresovanim studentima održao govor u kojem je otkrio kako je osmislio veoma popularnu koreografiju za svoj hit. “Bio sam budan toko 30 noći da bih osmislio ovaj ples koji podseća na jahanje konja. U koreji mojih prethodnih pet plesnih pokreta bili su veoma popularni. Bio sam pod velikim pritiskom da stvorim šesti.”

On je dodao i da je bio veoma iznenađen kada je postao svetski poznat, a da ga je najviše zaprepastio poziv od menadžera Justina Biebera, Scootera Brauna.

“Odjednom sam pomislio, šta se dešava? BBC i CNN su pravili priloge o meni. Primio sam poziv od menadžera Justina Biebera, Scootera brauna. Rekao sam mu: Ako si ti menadžer Justina Biebera, ja sam Justin Bieber. Naterao sam ga da mi pošalje fotografije na e-mail da bi mi dokazao da je to zaista on. Moram da se izvinim zbog toga.”

13 KOMENTARA

    • Ja se isto slazem sa tobom jer ova pesma nije kao 1. ni upisana, nije ni kao 2. ni najgledanije a pod 3. najgluplja (po mom misljenju)  A i to nije Engleska nego je Korea, tako da ….

      • izvini ali Gangnam Style mozda ima manje od Baby Jus-a, ali pogledaj na Youtube-u pod odeljkom Muzika, 1. Psy Gangnam style,,,  2.PSY (ft. HYUNA) 오빤 딱 내 스타일,,, pa tek onda na 3.Justin Bieber Beauty and a Beat ft. Nicki Minaj ……..
        A Baby nije ni u prvih 100!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.