Start Stars Hot News! Galaxy S4 dostupan korisnicima u Srbiji

Galaxy S4 dostupan korisnicima u Srbiji

SHARE

null

Kompanije Samsung predstavila je četvrtu generaciju svog najpopularnijeg pametnog telefona – GALAXY S4. Novi model iz GALAXY serije koncipiran je tako da život učini bogatijim i sadržajnijim. Opcije koje pruža ovaj novi model su neverovatne.

null

Telefon je opremljen primarnom kamerom od 13 megapiksela na poleđini. Funkcijom Dual Camera omogućava obema kamerama, i na prednjoj strani i poleđini, da istovremeno prave fotografije i video snimke. Samsung Smart Pause omogućava korisnicima da kontrolišu ekran svojim pogledom. Kada korisnik gleda video snimak, video se pauzira kada pogleda na drugu stranu, da bi odmah ponovo počeo kada se pogled vrati na telefon.

null

Funkcionalnost kamere se pruža još dalje, jer je uređaj opremljen i mnogim izuzetnim načinima fotografisanja koji obuhvataju Drama Shot, opciju koja omogućava da korisnik vidi svu akciju bez prekida, kao i Sound & Shot, opciju koja na jedinstven način čuva zvuk i glas dok se slika, zbog čega će specijalni trenuci biti ovekovečeni na najverniji mogući način.

null

GALAXY S 4 zbližava ljude jer ruši jezičke barijere. Putovanja u inostranstvo pretvara u užitak sa funkcijom S Translator koja nudi instant prevod koristeći tekstualni ili glasovni prevod na aplikacijama koje obuhvataju elektronsku poštu, SMS i servis ChatO

OSTAVI KOMENTAR