281
Frka u studiju X factora – Još samo nedelju dana do početka...

Frka u studiju X factora – Još samo nedelju dana do početka najpopularnijeg pevačkog šoua na planeti!

281
SHARE

sudije X Factor

U utorak, 29.10. u 21:15 na tv Pink, u premijernoj emisiji imaćemo priliku da vidimo kako se žiri u sastavu Željko Joksimović, Kristina Kovač, Emina Jaković I Kiki Lesendrić snašao u ulozi žirija!

Zeljko Kristina

Već se nagađa ko je srpski Simon Cowell, a novi video nam pokazuje prve varnice izmedju Kristine Kovač I Željka Joksimovića. Željko je bio oštar u odbrani svog stava da kandidati pevaju domaće kompozicije odbrusivši Kristini “Ja sam za razliku od tebe čovek iz naroda!”, dok je Kristina priznala da je dežurni zlotvor, a na Željkov komentar ironično je prokomentarisala: “Ja sam kraljica Engleske…” Sudeći po prvim kadrovima čeka nas zanimljiv šou u produkciji MBK I TV Pink!

Pogledajte VIDEO: http://youtu.be/gNv5h3wckzU

15 KOMENTARA

  1. Uff i ja se iskreno nadam da nece biti narodnjaka :( mislim da bi trebalo da bude uglavnom strana muzika eventualno neka zabavna!!!Da se ne obrukamo kod Simona xD
    Jedva cekam da pocne!!! :D

  2. NE DAJ BOZE DA BUDU NARODNJACI!!!! SIGURNO NE GLEDAM AKO BUDE BILO TAKVE MUZIKE!!! Nadam se da ce 1D doci,a mogli bi uspu i koncert da odrze! #SerbiaWantWWATour,#SerbiaWants1DOnTheXFactor

    • Ej bre Pink je u pitanju…
      Kanal koji zivi od Granda… :D Najbolje je da bude strane i nase neke zabavne(ali nesto malo) NI SLUCAJNO Ceca da kao sto su vec neki rekli se obrukamo !!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.