375
“Friday”, spot Rebecce Black povučen s YouTubea

“Friday”, spot Rebecce Black povučen s YouTubea

375
SHARE

Internet senzacija Rebbeca Black morala je da povuče svoju pesmu s ovog servisa zbog utvrđivanja autorskih prava.

13-togodišnja devojčica postala je slavna nakon što je spot za njenu pesmu “Friday” svega par dana nakon objavljivanja pogledalo nekoliko miliona ljudi, ali joj sad predstoji sudska bitka s kompanijom koja je kreirala video. Zbog toga, spot je privremeno povučen dok sud ne odluči da li prava na spot pripadaju Rebecci ili kompaniji Ark Music.

30 KOMENTARA

 1. @miss j
  E, i ja sam tako visoka… Već možda 2 godine… xD Verovatno neću više ni rasti što i ne treba. Ova visina je idealna za devojke… :D

  @Little Angel
  Eeeh, ja u Englesku ne bih, ali Španija…. uh… :aha:

 2. Jadna Rebecca!Ona ima prelep glas i sluh ali joj je taj ark music factory upropastio karijeru i pesmu.Oni su je tako obradili.Kad sam cula friday mislila sam da sam na skrivenoj kameri,ali sada shvatam da rebeccca  nije to sto izgleda na prvi pogled

 3. I ja sam visoka 171cm……a sto se tice drzave.,ja bih naravno u London volela da zivim,ili bilo gde u Engleskoj. :D

 4. Pa ja sam sad 7.razred a visoka sam 170.xD I izgledam malo starije….Ali naravno nisam budala da nosim stikle sad..Ali, brate, sta ces to je Amerika!

 5. Ja sam visoka 178.cm i zavrsila sam sedmi razred. Znam,znam, ja nemam prava da kritikujem ovu Rebeccu,ali cura ne samo da izleda tako vec nosi stikle i jednostavno se tako oblaci. To je njena stvar kako se oblaci i izgleda,ali sto je preterano, preterano je! Amerika i novac cine mozak (na nekim nacin) glupljim i povrsnijim.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.