498
Fotografi ogorčeni na Lady Gagu, hvale Justina Biebera

Fotografi ogorčeni na Lady Gagu, hvale Justina Biebera

498
SHARE

Pevačica Lady GaGa trenutno se nalazi u “ratu” s  fotografima jer su oni prisiljeni da još prepišu sva autorska prava na fotografije koje snime tokom njenog koncerta.

Jedna novinska agencija odlučila je da  s time izađe javnost pa je objavila restrikcije koje GaGa i njen menadžment navode u tim spornim ugovorima.

“Mnogi fotografi vrlo su malo plaćeni da bi po četiri sata stajali na njenim koncertima, a onda još ne mogu ni prodati svoje fotografije ili ih slobodno distribuirati jer sva prava pripadaju njoj. Neki veoma popularni muzičari poput Justina Biebera mnogo su pristupačniji i razumniji od nje”, izjavio je jedan fotograf. Jedan plusić i od nas za Justina!

32 KOMENTARA

  1. A bre. . . . ae diskutowala sam sa cokoladom o gagi i biberu. . . . ali ona iz CISTA MIRA poce mj-a proziwati. . . . a ne zna da zucne o njemu. . . . znaci ja sam bila u soku, jerwda zna nes o njemu znala bi da je gagi mj idol. . . :eek:

  2. Sta je nemoguce. . . ?? zab sam. . . . xaxaxax. . . . toliko o tome . . . jao alisa onaj holiwud tunajt :eek: ja danas ukljucila mtw, bila kod babe i oni kao reklama a ja u soku . . . :roll: . . . . jao danas na wh1 bio who is it. . . . tako sad bila srecna. . . . .MAJKL DUSA MOJAAA. . . .i ja onako swa to to majkl ukljucujem mtw a ono NEWER SAY NEWER i to pocetak. . . . bila sam ok probila sam plafon. . . . xaxaxax. . . .

  3. hahahaha, ludo! ♥
    Ja sam danas ceo dan (od kad sam se vratila od Kineza :roll: ) motala MTV – Dream TV . . .sve se nadajući da će pustiti nešto Majklovo, pa makar i Hollywood Tonight ili Hold My Hand. . . . mada. . . realno, samo HMH puštaju od MJ. Pederi!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.