641
Fotke Lewisa Hamiltona i Nicole Scherzinger: Čista idila!

Fotke Lewisa Hamiltona i Nicole Scherzinger: Čista idila!

641
SHARE

00578759_000003

00578759_000006

00578759_000014

00578759_000021

Iako se poslednjih nekoliko meseci po kuloarima šuškalo kako im je veza u velikoj krizi, a neki mediji su pompezno najavili kako iz pouzdanih izvora doznaju da su prekinuli, Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton i dalje su zajedno, i čini se, sretniji su nego ikad. Dokazuju to ove fotke.

Međutim, da im je veza čvrsta kao i prvog dana dokazao je sam Hamilton poklonivši svojoj devojci za rođendan skupoceni, 80 hiljada funti vredan Porsche Cayman, ali, prsten na ruku pevačice Pussycat Dollsa aktualni svetski prvak Formule 1 još uvek nije stavio. Iako bi ona, pišu britanski mediji, to jako želela.

30 KOMENTARA

 1. JEBEM TI MAMU I SVU OSTALU GLUPU,DEGENSKU PRODICU!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBEM TI SUMRAK I SVE,RUŽNE,MUTAVE GLUMCE IZ NJEGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAČEPI,KURVETINO,USRANA,ODVRATNA,GLUPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  B.J.ARMSTRONG IMA NAJLJEPŠI GLAS NA SVIJETU!!!!!!!!!
  ‘AMERICAN IDIOT’ JE NAJPRODAVANIJI ROCK ALBUM U ZADNJIH 10 GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!’BOULEVARD OF BROKEN DREAMS’ JE NAJBOLJA PJESAM NA SVIJETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ONI SU ORGINALNI,ZANIMLJIVI I SVE NAJBOLJE!!!!!!!!!TI SI JEDNO OBIČNO GOVNO,KAO I SUMRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. MILICE,SRCE MOJE,JA SAM TI ODGOVORILA NA KOMENTAR,A FACEBOOK NE DAJEM NIKOME KOGA NE
  POZNAJEM DOBRO…JA SLUŠAM PRAVU VRSTU MUZIKE,A ZNAM DA IMA JOŠ PUNO LJUDI KOJI SLUŠAJU GREEN DAY.I JA SAM BILA NA TAKMIČENIJMA IZ FIZIKE,MATEMATIKE I ISTORIJE,PA SE NE HVALIM….
  TO ŠTO IMAMO RAZLIČIT UKUS ZA MUZIKU,NE ZNAČI DA SE TREBAMO SVAĐATI.IZVINI ZA SVE RUŽNO ŠTO SAM TI REKLA.A,HAJDE DA SADA SJEBEMO OVU ŠTO NAS MRZI…

 3. MA SLUSAJ GREEN DAY GIRL:NE SMETA MENI NISTA STO TI VOLIS DRUGU VRSTU MUZIKE ILI STO SLUSAS GREEN DAY,ALI MI JE ZASMETALO TO STO SI ISLA NA JONAS BROTHERS STRANICE I PISALA SVE NAJRUZNIJE O NJIMA…..A DA,SOOOOPER STO SI ISLA NA SVA TA TAKMICENJA……ALI I JA SAM SE ISPRAVILA,MISLILA SAM DA SI MENI UPUTILA ONAJ KOMENTAR.IZVINI I TI !!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.