Start Stars Hot News! Fit-mama Gisele Bundchen: Vežbala sam kung-fu do kraja trudnoće

Fit-mama Gisele Bundchen: Vežbala sam kung-fu do kraja trudnoće

SHARE

Gisele Bundchen brinula se tokom trudnoće za izgled svoga tela. Tako je brazilska manekenka sve do dve nedelje pre poroda trenirala kung-fu i tri puta nedeljno vežbala jogu. “Mislim da mnoge žene zatrudne i onda kao da odluče pretvoriti se u kante za smeće”, kaže lepa Brazilka koja nije dopustila da se isto dogodi i njoj.

Nakon rođenja svog prvog deteta, dečaka Benjamina u decembru prošle godine, Gisele je bilo prilično teško vratiti se na posao. “Došla sam u studio na snimanje i osećala se poput vanzemaljca; šta se to događa, kakva frizura, šminka, što je ovo”, bila je zbunjena Bundchen.

“zatvorila sam se u kući sa suprugom, bebom i psom i sve mi se u životu promenilo. Ali, klijenti zaslužuju profesionalizam i poštovanje, a ja sam se zabrinula jer nisam baš osećala tu poslovnu stranu. Inače, čim dođem na posao okrenem prekidač i `ubacim` se, a sada je sve bilo drukčije”, kaže 29-godišnji model. Čim su manekenka i njen suprug Tom Brady dobili sina, Gisele je rekla da joj je to najlepše iskustvo u životu i kako se nada da će biti dobra mama.

OSTAVI KOMENTAR