Start Stars Hot News! Film “Želim te” (Tengo Ganas De Ti) u bioskopima od 29. novembra!

Film “Želim te” (Tengo Ganas De Ti) u bioskopima od 29. novembra!

SHARE

Nakon velikog uspeha filma „Tri metra iznad neba“ na veliko platno stiže film “Želim te” (Tengo ganas de ti). Zasnovan na romanu Federica Moccia, reditelj Fernando Gonzales Molina u filmu „Želim te“ veoma uspešno nastavlja sagu o dvoje mladih ljudi koji potiču iz različitih svetova i čija je ljubav nemoguća.

null

Tengo ganas de ti
Naziv filma na srpskom: Želim te
Start u bioskopima: 29.11.2012.
Trajanje: 118 minuta
Godina proizvodnje: 2012.
Zemlja porekla: Španija
Režija: Fernando Gonzales Molina
Scenario: Ramon Salazar
Po romanu: Federico Moccia
Uloge: Mario Casas, Maria Valverde, Clara Lago, Marina Salas,Antonio Velazques, Ferran Vilajosana, Diego Martin, Nerea Camacno, Alvaro Cervantes, Carme Elias, Cristina Plazas, Joan Crosas, Luis Fernandes, Carlos Francino

null

Nakon dve godine provedene u Londonu, Hače (Mario Casas) se vraća u Španiju sa namerom da krene iz početka. Ali sećanje na Babi (Maria Valverde), njegovu prvu ljubav prati ga gde god da je, kao i strah da se suoči sa njom. Hače u Madridu dobija nov posao, stiče nove prijatelje, upoznaje druge devojke i započinje novu fazu u životu. Ali, može li seksipilna Džin (Clara Lago) da oživi magiju prve ljubavi? Hoće li se ponovo susresti sa Babi? Saznaćemo u nastavku kultnog filma „Tri metra iznad neba“….

OSTAVI KOMENTAR