Start Akcije Film “Vrela srca” u bioskopima od 7. februara – Tuck Vision ti...

Film “Vrela srca” u bioskopima od 7. februara – Tuck Vision ti poklanja karte za premijeru!

SHARE

 photo image006_zpsa7401dbf.jpg

Film “Vrela srca” (Warm Bodies) našao se na prvom mestu američke BoxOffice liste a Bravo.rs ti u saradnji s Tuck Vision poklanja karte za sutrašnju premijeru u Beogradu!

Vrela srca su nastala kao kratka priča objavljena na internetu. Kada se publika zainteresovala za nju, mladi pisac Isak Merion, odlučio se da napiše roman.Iako u početku, pomalo skeptičan, reditelj filma Džonatan Levin je odustao od svake sumnje uvidevši veliku kreativnost priče i za nju kaže: ”To je jedna avantura, romansa. Sa jedne strane puna je komičnih elemenata, a opet ima mnogo horora u sebi” i dodaje da je ljubavna romansa između „R“ i „Džuli“ srce priče, koja je u stvari mešavina „Romea i Julije“ i „Frankenštajna“.

 photo WB-Vrelasrca2_zps49e32d8d.jpg

Filmski kritičari širom SAD-a dali su mu sjajne ocene, a njujorški časopis Time istakao je: “Vrela srca su prvi film u ovoj godini, za koji vredi platiti i pogledati ga.” Glavne uloge tumače: Nikolas Holt, Tereza Palmer, Džon Malkovič. Film “Vrela srca” na redovnom repertoaru naših bioskopa biće od četvrtka, 7. februara!

 photo WB_006_DF-01550-Copy_zpsa486001f.jpg

Ukoliko želiš da budeš među prvima koji će imati priliku da pogledaju ovaj film u našim krajevima, imamo dobre vest – Tuck Vision vam poklanja 2×2 karte za premijeru koja će se sutra (četvrtak) održati u Beogradu! Sve što treba da uradiš jeste da nam na pošalješ mail na bravoportal@gmail.com sa svojim kontakt podacima (ime, prezime, broj telefona) a u subject staviš “Vrela srca“. Imena dobitnika objavljujemo sutra oko 13h! Tačno vreme premijere objavićemo naknadno.

OSTAVI KOMENTAR