Start Stars Hot News! Film “Veliki Getsbi” u bioskopima!

Film “Veliki Getsbi” u bioskopima!

SHARE

1

Film Baza Lurmana “Veliki Getsbi” postigao sjajne rezultate, kako u svetu, tako i kod nas. Do sada film je širom sveta zaradio $132,259,000 dolara, što ga stavlja u sam vrh Box Office liste!

Uspešna svetska premijera kao i otvaranje Festivala u Kanu, naveli su mnoge poznate da prokomentarišu film. Autor knjiga po kojima je urađena serija “Igra prestola”, Džordž R.R. Martin na svom blogu, između ostalog, napisao je: “Svrstajte me u grupu onih koji vole ovaj film. Mislim da je odličan. Odlična i verna adaptacija romana. Imamo i novog, zrelijeg Leonarda, kakvog ranije nisam gledao, koji je ovde bio sjajan. Na samom kraju, zarobio mi je srce, na način na koji je i roman, svaki put kada sam ga čitao i na način na koji je to učinio prvi film početkom sedamdesetih”.

4

Glumac, Džejms Franko, takođe je dao svoje viđenje filma: “Postavljajući Getsbija na veliko platno, Baz Lurman se suočio sa važnim pitanjima: “Šta je najpogodnije”? I, kao sa Romeom i Julijom ranije “Kako da već postojeći materijal oživim u novom mediju i prilagodim modernoj publici”? I uspeo je da ostane veran originalnom tekstu i svojoj savremenoj publici. “

2

Film “Veliki Getsbi” na redovnom repertoaru naših bioskopa nalazi se od 16. maja, a možete ga pogledati u 2D i 3D verziji.

OSTAVI KOMENTAR