Start Stars Hot News! Film “Uhvati ritam 3” u domaće bioskope dolazi 30. septembra, u najnovijoj...

Film “Uhvati ritam 3” u domaće bioskope dolazi 30. septembra, u najnovijoj 3D tehnologiji!

SHARE

Luk (Malambri) je siroče koje postaje ulični igrač. Očajnički želi da ga ne izbace iz jedinog doma za koji zna, stovarišta u Njujorku, koje je raj za mlade igrače širom sveta. Njegova porodica, sačinjena od mladih igrača, zove se „Kuća Pirata“.

Kako bi opstali, moraju da pobede dugogodišnje rivale, „Kuću Samuraja“, na narednom svetskom takmičenju, gde se najbolje plesne grupe nadmeću za vrednu novčanu nagradu. Kako bi angažovao nove talente da se pridruže „Piratima“ i pomognu im da osvoje takmičenje, Luk kreće u potragu. Pronalazi dva igrača, kakva mu trebaju. Natali, misterioznu uličnu plesačicu i Musa, pomoćnika komičara, iz drugog dela ove filmske franšize, koji je sada brucoš na Njujorškom Univerzitetu.

Natali krije tajnu, za koju ni Luk ne zna, koja preti da ugrozi njihovu romansu i sve što su „Pirati“ postigli. Osmislili su ubistvenu koreografiju, koju im „Samuraji“ kradu. Kako vreme odmiče, Mus se obraća svojoj bivšoj grupi, MSA, za pomoć. Mogu li „Pirati“ i MSA, u poslednji čas oformiti ekipu? Da li će nova koreografija biti dovoljno dobra da pobede trenutno najbolje plesače na svetu?

Film je režirao Džon M. Ču, a glavne uloge igraju Adam Sevani, Alison Stoner i Rik Malambri.

OSTAVI KOMENTAR