Start Stars Hot News! Film “This Is Us” One Directiona u trci za Oskara?

Film “This Is Us” One Directiona u trci za Oskara?

SHARE

one direction

One Direction postigli su veliki uspeh svojim filmom “This Is Us”, koji je zaradio preko 58 miliona dolara širom sveta, a prema pisanjima britanskih medija, velike su šanse da osvoji i neke nagrade.

Naime, pošto se bliži sezona filmskih nagrada, kritičari već pokušavaju da predvide ko će se naći među nominovanima. Upravo se prvo filmsko ostvarenje One Directiona spominje kao jedan od potencijalnih dobitnika nagrade Golden Globe, koje će biti održane 12. januara, dok se nominacije objavljuju mesec dana ranije. Ove nagrade često se spominju kao dobar pokazatelj ko će osvojiti i Oskara.
Izvori kažu da je film Morgana Spurlocka jedan od glavnih kandidata za nominaciju u kategodiji dokumentarnog filma, kao i u kategoriji za najbolju muziku iz filma. “Film One Directiona dobio je pozitivne ocene. Priča i opisivanje njihovih života učinila je film interesantnim, a pesme će svakako biti u užem izboru”, rekao je izvor iz Golden Globe-a za Daily Star.
Ukoliko film zaista dobije neke nominacije, velike su šanse da će biti snimljen i nastavak, pošto je Simon Cowell nedavno navodno rekao da će drugi deo biti snimljen u zavisnosti od uspeha prvog dela.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR