Start Stars Hot News! FESTIVAL “PUNK & DISORDERLY” PONOVO U BERLINU!

FESTIVAL “PUNK & DISORDERLY” PONOVO U BERLINU!

SHARE

flyer

I dok se u Srbiji pankeri zagrevaju za majski dolazak velikog benda Green Day, u Berlinu će se od 12. do 14. aprila i ove godine održati čuveni pank festival “Punk and Disorderly”, dokazujući nam ponovo da “Punk nije mrtav!” i da ovaj muzički pravac i dalje ima veliki broj poklonika među mladima.

Alternativni i angažovani zvuk najvećih svetskih pank bendova će tih dana odzvanjati u prostorijama “Astra kultur Hausa”, gde će se okupiti na hiljade pankera koji za tu priliku dolaze iz čitave Evrope i sveta. Među njima će i ove godine biti i novinari Brava koji će biti samo jedni od mnogobrojnih pripadnika sedme sile koji redovno prate ovo muzičko dešavanje. I dok će se u publici naći pankeri sa svih strana, uključujući i Srbiju, na sceni će se smenjivati legende ovog čvrstog i provokativnog zvuka. Svi koji za sebe tvrde da su pankeri a ne budu tada u Berlinu imaće zazubice kada čuju da će propustiti bendove kao što su COCK SPARRER, THE EXPLOITED, LAST RESORT i INFA RIOT, ali i mlađe i veoma popularne sastave poput BUSTER SHUFFLE i DEADLINE, koji su nastupali i u našoj zemlji.

Više informacija o svim događanjima na festivalu možete naći na zvaničnoj web adresi http://www.punk-disorderly.de/, na kojoj osim rasporeda svirki, vesti i zanimljivosti možete dobiti i preporuku za najzanimljivije a po ceni veoma pristupačne hostele u kojima žurka nikad ne prestaje!

Ukoliko biste želeli da se u vašem, najomiljenijem magazinu Bravo pojavi intervju s nekim od bendova koji će ove godine nastupati na festivalu “Punk and Disorderly” pošaljite mejl redakciji i slobodno predložite pitanja! Vidimo se u Berlinu!

OSTAVI KOMENTAR