172
Fergie može odahnuti: Striptizeta s kojom ju je navodno suprug prevario kaže...

Fergie može odahnuti: Striptizeta s kojom ju je navodno suprug prevario kaže da nije trudna

172
SHARE

Striptizeta Nicole Forrester tvrdi da ne nosi dete Josha Duhamela, supruga pevačice Fergie. Iako su nedavno svet preplavile njene izjave prema kojima je trudna, a dete joj je napravio poznati glumac, sad su se pojavile informacije prema kojima Nicole uopšte ne očekuje dete. Za medije je nedavno izjavila da nije trudna.

“Mediji misle da, zbog grešaka koje sam napravila u prošlosti, oni mogu lansirati bilo koju informaciju vezanu uz mene te tim lažima prodavati novine, no želim da se cela ta priča prekine istog momenta. Cela ova priča nije naštetila samo meni, već i nekim nedužnim ljudima, uključujući moju decu, koja se moraju boriti s maltretiranjem druge dece u školi, a to nije pošteno”, izjavila je Nicole demantujući tako glasine da je trudna. Možda je striptizeta trebala misliti na ljude kojima će naštetiti kad je medijima prodala priču o maratonskom seksu sa suprugom poznate Fergie.

4 KOMENTARA

  1. Ja nznm sta vishe owa fergie nece da uradi..msm svidjaju mi se njene pesme i sve je to ok,ali prvo se drogirala pa ondaaaaaaaaaa bila striptizeta pa ondaaaaaaaa nznm ni ja staaaaa….xD…omj!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.