Start Stars Hot News! Fenomenalno veče na EXITu: Nastup Snoop Dogga gledalo 35.000 ljudi!

Fenomenalno veče na EXITu: Nastup Snoop Dogga gledalo 35.000 ljudi!

SHARE

SNOOP DOGG AKA SNOOP LION

Uz nezampaćenu energiju kojom odiše ovogodišnja R:Evolucija, tokom druge večeri Exit festivala, Petrovaradinsku tvrđavu posetilo je preko 40.000 posetilaca! Pozitivne vibracije bile su na svakom koraku i još jednom smo se uverili zašto je Exit festival s pravom nazvan vodećim brendom Srbije.

SNOOP DOGG AKA SNOOP LION

U momentu kada je na Main Stage ovogodišnje R:Evolucije izašao čuveni Snoop Dogg, aka Snoop Lion, ispred nje se našlo oko 35.000 duša koje su zajednički zdušno dočekale prve taktove pesme “California Love”. Opušten, kakav jeste, uz malo uličnog šarma, Snoop nas je sa svojim dijamantskim mikrofonom ostavio bez daha, izvodeći kako stare hitove, ali i nove numere inspirisane reggae nasleđem. Ako ste zaboravili kako izgleda pun koncertni prostor koji odiše zajedničkim osećajem dobrog provoda onda nam je upravo to ponudila jedna od najpoznatijih planetarnih hip-hop i r’n’bzvezda. “Bio je ovo fantastičan koncert. Publika u Srbiji je odlična. Imate odličan festival i čast mi je što sam bio deo energije koju nosi Exit”, poručio je muzičar čiji ćemo nastup na Exitu 2013. još dugo nositi u koncertnim sećanjima.

main 2013

Pored uvek fenomenalne glavne bine, Fusion je doživeo ekstazu kada je na scenu izašao Kiril Džajkovski. Trube, saksofon, mistični i snažni zvuk juga uz repovanje pevačice, posebno je oduševio strance. Latino stage nas je odveo u srce Španije, a kao i uvek odisao je pozitivnom atmosferom, nasmejanim ljudima i plesnim ritmovima. Gaia Xperiment Trance stage pokazao je da je definitivno bilo vreme da dobije svoje mesto na festivalu.

FBS

Kada je Fatboy Slim stupio na scenu, Dance Arena se napunila u rekordnom roku! Toliko, da su kapije Arene na kratko bile zatvorene, kako bi reku ljudi polako pustili na tlo Arene. Ovo je definitivno najposećeniji četvrtak ma eXIT festival ikada. Usledio je iskusni Seth Troxler i Apollonia koja je publiku zabavljala do ranih jutarnjih časova.

Odmorite se i napunite baterije jer nas sutra očekuje festival na festivalu, Warriors Dance i omiljeni bend The Prodigy! Jeff Mills, Ana Popović, Cockney Rejects i još mnogo bina i izvođača koji će učiniti da baš kao i večeras osetite ovu jedinstvenu energiju.

FOTO: TANJUG

OSTAVI KOMENTAR