Start Stars Hot News! Fatalna Kim Cattrall prva dva supruga ostavila jer su bili loši u...

Fatalna Kim Cattrall prva dva supruga ostavila jer su bili loši u krevetu

SHARE

Iako je u seriji “Seks i grad” igrala večnu žderačicu muškaraca, koja nijednom nije kročila pred oltar, Kim Cattrall u stvarnom je životu bila u braku čak tri puta. Njen prvi suprug, s kojim je u braku izdržala čak dve godine, bio je Larry Davis, drugi put sudbonosno da rekla je Andreu J. Lysonu, a treći i, zasad, poslednji suprug bio je Mark Levinson.

Dok nije previše komentarisala brak s Levinsonom, Kim je priznala da su joj prva dva braka propala zbog lošeg seksa. “Loš seks bio je glavni faktor za raspad dva od tri moja braka. Jedna stvar je kad imate strpljenja da stvorite odličnu seksualnu vezu s nekim, ali s većinom muškaraca – to je nemoguće. Bila bih srećna kad mi orgazam ne bi bio glavni cilj”, rekla je glumica koja dodaje da je njena velika greška u životu što obično bira zgodne muškarce koji najčešće nemaju pojma o seksu.

“Žao mi je što nisam pre shvatila da dobar izgled i seks nemaju veze jedno s drugim. Svi očekuju da će zgodne žene i muškarci biti odlični u krevetu, ali to nije istina. Sećam se koliko sam samo puta otišla u krevet sa savršenim ženskarošem, jer sam očekivala da će me naučiti svašta, ali nikad to nisam doživela”, kaže seksi plavuša.

OSTAVI KOMENTAR