Start Stars Hot News! Farsa: Kim Kardashian izrežirala Krisovu prosidbu (video)

Farsa: Kim Kardashian izrežirala Krisovu prosidbu (video)

SHARE

Kris Humphries zaprosio je Kim Kardashian na jako romantičan način. Kada je Kim ušla u njihovu luksuznu sobu, on je na podu ružinim laticama postavio sudbonosno pitanje.

[youtube 0Q35ZGNAcZc]

Kleknuo je na kolena, a nakon što mu je Kim rekla da je lud, on joj je odgovorio kako je ona savršena. Nakon toga pristala je na svadbu i stavila dva miliona dolara vredan prsten. “Nisam očekivala da će tako nešto napraviti. Bila sam u šoku kad me je pitao. Nisam ni sanjala da on to želi sada”, rekla je Kardashian nakon veridbe.

Ipak, brak je nakon 72 dana propao, a priča se kako je Kim u njega ušla samo kako bi promovisala rijaliti šou. Jedan od njegovih bliskih prijatelja izjavio je za RadarOnline da je Kim sama isplanirala romantičnu prosidbu, a prema pisanju medija u tome joj je pomogla i njena majka Kris. “Kim je rekla Krisu gde će je i kako zaprositi. To za nju uopšte nije bilo iznenađenje”, dodao je izvor blizak košarkašu. “Kris ju je zaprosio sredinom dana i to je morao da učini tada kako bi osvetljenje bilo što bolje”, zaključio je izvor.

OSTAVI KOMENTAR