Start Stars Hot News! Fanovi u panici: Zac Efron slomio vilicu

Fanovi u panici: Zac Efron slomio vilicu

SHARE

Zac Efron Arriving On A Flight At LAX

Taman kad su stvari krenule na bolje za Zaca Efrona, pošto je izašao sa rehabilitacije i snimio novi film “That Awkward Momen”, slavnom glumcu desio se još jedan peh: slomio je vilicu!

Naime, Zac je nezgodno pao u sredu u svom domu, i tako slomio vilicu. Povreda je toliko teška da će glumac morati da drži zatvorena usta sve dok se ne oporavi, zbog čega će moći da se hrani samo putem slamčice. Ovo je izazvalo veliku zabrinutost njegovih fanova koji su putem Tvitera u panici ostavljali poruke slavnom glumcu sa željom da što pre ozdravi.
Njegov prijatelj, reditelj Adam Shankman otkrio je da on neguje Zaca te dodao da se on oseća dobro uprkos nezgodi. “Odlazim svakog dana kod njega kući i pravim mu supu. Mora da je pije kroz slamčicu. Jedini način na koji može da se hrani je kroz slamčicu ili špric. Užasno je”, otkrio je za “Us Weekly” Adam, koji je sa zacom sarađivao na filmu “Hairspray”.
“On je kao moj mali brat, tako je od filma ‘Hairspray’. I pored toga što ga veoma boli, dobro je raspoložen. Oduvek je bio smotan. Ovo je tipičan Zacov potez.”

Autor. Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR