180
Fanovi se slažu: Kanye zbog Kiminog rijalitija deluje kao glupan

Fanovi se slažu: Kanye zbog Kiminog rijalitija deluje kao glupan

180
SHARE

Kim Kardashian presrećna je što se u njenom šou pojavljuje i Kanye West, ali je on sa druge strane počeo da gubi svoje obožavaoce.

null

Nazvavši njegovo pojavljivanje u “Keeping Up With the Kardashians” “travestijom”, jedan od fanova je napisao: “Kayne West u Keeping Up With the Kardashians = Ne kupujem njegovu muziku dok se ova travestija ne završi.”

null

Drugi reperovi obožavaoci pisali su poruke na Twitteru u kojima ga optužuju da izgleda kao glupan, ali neki su ga čak i hvalili. “Kanye West je tako sladak u Keeping Up With the Kardashians. Tako je nervozan što ga snimaju kamere”, napisala je jedna obožavateljka. Da li vi mislite da je Kanye pogrešio ili ne pristajanjem da se pojavi u rijalitiju?

FOTO: SIPA

17 KOMENTARA

  1. ja lično mislim da nije pogrešio. :)
    on je dobro razmislio šta će da radi pre nego što je potpisao ugovor, niko ga nije terao, i ako on misli da tako treba i da je to dobro za njega, ko smo mi da ga osudjujemo???
    izmedju ostalog, kao da je njemu stalo šta neko priča u Srbiji, kod nas to još ni nije emitovano…

  2. pogresio je i to jos kako….stvarno je ona jadna sta sve nece raditi da dobije vise novca….glupaca!

  3. sada sam na netu pogledao tu epizodu rijalitija, i u to vreme oni nisu bili zvanično objavili da su u vezi, čak su i oni bili pomalo zbunjeni šta da rade, jer Kim ne želi da se sve prebrzo desi kao u prošloj vezi/braku…pa su onda oboje izgledali zbunjeno, ili kako je već Bravo napisao “glupo”…

  4. On je ispao budala kad je poceo da bude u vezi sa Kim :D Ovo je samo usputna steta, ali znajuci Kim ona ce da kaze da to nije njena krivica i nece mu dati da napusti show.

  5. Ovooo je velika greskaa za njegovuu karijeruuuu :OO Ajdee,ako su se bas “zaljubili” (sto i sama nzm,verujem za njega,ali za kim teskoo,onk sumnjam :\) nek’ bude sa njom u vezii,alii bolje je da se neoojavljuje u “tooo prljavoo pozoristee” 3:O!! I,trb da gubi fanove,mzd se maloo opametii,jer je oslepeoo (nek’ ode kod cika Docee,on uvek pomazee!! Ma,fin nekii cika xD)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.