644
Fanovi One Directiona ogorčeni visokim cenama zvaničnih 1D odevnih predmeta

Fanovi One Directiona ogorčeni visokim cenama zvaničnih 1D odevnih predmeta

644
SHARE

*Exclusive* CANNES : 2013 Nrj Music Awards ceremony.

Obožavaoci grupe uoči koncerta svog omiljenog benda imaju priliku da kupe odeću sa njihovim obeležjima ali mnogi od njih ostali su šokirani cenama.

null

Jedna obožavateljka o tome je pričala za Daily Star: “Kad sam bila da gledam One Direction u Glazgovu, tražili su mi 45 evra za duks sa kapuljačom, a kako nisam imala para, kupila sam narukvicu koja košta oko 6 evra. To je prava krađa, da budem iskrena.” Analitičari kažu kako je ovo nažalost potpuno normalna stvar i da će cene vremenom biti sve više. “Roditelji razumeju to što izvođači moraju da nadoknade troškove turneje ali naplaćivati nešto četiri puta više samo zato što ima logo je prava pljačka. Većina fanova One Directiona su tinejdžerke tako da nemaju mnogo novca za trošenje.”

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

18 KOMENTARA

 1. UUuuuuuuu!!! Sto je mnogo mnogo je! Obozavam ih ali 45evra za duks? Ma daj mogu da kupim dobre patike za te pare,stvarno sramota. Koliko god ih mi voleli,u tim radnjama deru brate,oni verovatno oce da mnogi tinejdzeri gladuju :( Nisu trebali toliko da povise cene aj 15evra najvise ali 45!!!!!!!!!!! To je van svake pameti ,a narukvica 6evra? Ma daj mogli su duplo manje :P Strasno!
  @cool kids don’t dance DA :D
  1D♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 2. to je stvarno previse ali samo na primer duks neke bolje marke kosta 50-ak eura.
  stvar je u tome sto se oni po pitanju cena stvarno nista ne pitaju. da je do njih cena bi bila manja, znam to

 3. pa šta su mislili,pa oni su popularni u cijelom sviiijetu,naravno da će bit’ skupo. Al’ ne bi trebali pretjerivat’,45eura duks? OMG!
  1D<333.

 4. Sta vam je bre?! =.=
  U terranovi,bershkoj i skoro svim radnjama u kojima devojke uglavnom kupuju,lepi duksevi od dobrog materijala su preko 4500.,a obicne narukvice u bilo kojoj rednji su 600-700 dinara.
  Ne razumem sta je tu mnogo. o.O ipak je to najpoznatiji boybend.
  Nisam neka sad  burzujka,ali vi u srbiji preterujete,jer je u inostranstvu sve jeftinije,pa im je duks od 45 evra preskup.
  Obicno kostaju oko 10 evra kvalitetni duksevi,bar u Londonu,dok su 10 evra bodi majce kod nas.
  Cene su sasvim ok za nas u Srbiji (hrvatskoj i itd) jer koristimo drugacije valute.
  :)))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.