Start Stars Hot News! Fanovi oduševljeni novom pesmom Demi Lovato: “Heart Attack” će biti hit!

Fanovi oduševljeni novom pesmom Demi Lovato: “Heart Attack” će biti hit!

SHARE

 photo Lovato18_zps05eacb49.jpg

Čekanje je gotovo! Demi Lovato zvanično nam je predstavila svoj novi singl, prvi s albuma kojeg će nam predstaviti kasnije ove godine.

Pevačica kaže da spot govori o zaljubljivanju i riziku koji to nosi. “Ona je preplašena, a kad kažem ‘ona’, mislim na sebe. Ali mislim da svi dođemo do tačke kad se osećamo ranjivo dok se zaljubljujemo, a ja o tome pričam.” Demi je već otkrila medijima kako već priprema i spot. “Ovog puta ću uraditi nešto drugačije. Osećam da je moj stil nešto kao sofisticirani rok šik, drugačiji stajling ovog puta. Neverovatno je to što u svoju muziku mogu da ubacim modu i da se sve podudara. Mislim da će video biti dosta bazira na modi ali i izvođenju.”

 photo Lovato20_zpsdc5020b6.jpg

A šta kažu Lovaticsi? Oni se prosto utrkuju kako da lepše pohvale svoju Demi! Jedan fan tako je napisao na svom tviteru: “Ne mogu da prestanem da izgovaram O MOJ BOŽE, a prošlo je 10 minuta otkako sam čuo ‘Heart Attack’. Demi Lovato nikad nije zvučala bolje. Volim je.” Druga obožavateljka je konstatovala: “Heart Attack je tako dobra pesma, njen glas je neverovatan.” Da li i ti deliš takvo mišljenje?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR