174
Fanovi ne mogu da oproste Beyonce druženje s Kim Kardashian

Fanovi ne mogu da oproste Beyonce druženje s Kim Kardashian

174
SHARE

To što su Beyonce i kraljica rijalitija spažene kako zajedno uživaju na koncertu Jay-Zja i Kanye Westa sve je iznenadilo, a posebno fanove pevačice.

Iako se pričalo da Beyonce pokušava da izbegne Kim u svakoj prilici, na kraju je popustila, ali njeni obožavaoci kažu da joj mesto nije pored devojke koja toliko uživa da bude u centru pažnje a proslavila se kućnim video snimkom. “Kim Kardashian nije prijateljica kakvu bi po fanovima trebala da ima novopečena majka”, rekao je jedan insajder za RadarOnline.com

Photobucket

“Beyonce ima klasu i sofisticirana je, dok je Kim slavna zbog kućnog video snimka i propalog braka.” Svoje nezadovoljstvo obožavaoci izražavaju na Twitteru, pa se tako mogu pročitati poruke kao što je: “Beyonce i Kim na istoj slici, kamoli u istoj rečenici, zvuči tragično”.

25 KOMENTARA

  1. Uzaaaas,kad sam videla prvi put vest da su zajedno “UZIVALE” (ko jos moze da uziva sa kim kardashian,osim u krevetu) na koncertu,zgadila mi se Beyonce!!! Mislila sam da je bar MALO pametna (a,i nzm sta vise da msm)!! Fanovi nemaju pravo (a jos i JA) da joj odredjuju sa kim ce ona da se druzi,ali nek sklopi neke kockice u glavii!!! Jay-Z i Beyonce su jedni od najpopularnijih parova na svetu,a jos se ova porodila i Blue Ivy je najpopularnija beba na svetu,a cim se cuju reci PARE,NAJPOPULARNIJE I PAZNJA etoo je kim!!!!

    BEYONCE BOLJE IDI KUCI CUVAJ BEBU NEGO STO SE DRUZIS SA OVOM KURVETINOOM :P >:O

  2. Da malo bolje znate o Kim Kardashian,znali bi da se ona proslavila i uvukla u te “slavne vode” jos od pre tog video snimka i propalog braka. Beyonce je moj idol,al isto tako ja ne razumem toliko mrznju i neodobravanje,jer svako ima pravo da se druzi s kim hoce. A i Beyonce ima duplo vise godina od svih vas sto ovde komentarisete,osobu u ciji zivot pride niste upuceni, tako da Beyonce sama je dovoljno pametna da odluci s kim zeli da se druzi. Kim Kardashian i Beyonce Knowles,su se zblizile,iskljucivo zbog Kanye Wseta,koji je ako ste upuceni Beyoncin najbolji prijatelj. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.