962
Fanovi napali Justina Biebera

Fanovi napali Justina Biebera

962
SHARE

SIPAUSA30052641_000055

Gomila vrištećih devojaka je zamalo prouzrokovala nerede u tržnom centru na Long Islandu u Njujorku. Zašto? Zbog Justina Biebera!

Jedna devojka je čak završila u bolnici, a druga je čak uhapšena! Više od 1000 devojčica je vrištalo i bacalo se dok su čekale dolazak petnaestogodišnjeg kanadskog pevača.

WOW!

57 KOMENTARA

  1. Pa da da ti kazem ovaj Justin mi se fizicki uopste ne svidza (previse je detinjast za moj ukus) i uopste ne slusam to sto on peva.Ali brt cemu tolika omraza prema njemu nije nikome nista skrivio.Ne razumem i njegove fanove sto toliko padaju u delirijumu kad ga vide kao da je neki bog a ne razumem ni hejtere sto ga toliko pljuju i zele mu smrt to je ipak previse.

  2. Megan Fox… slažem se sa tobom! Upravo to i mistim o Biberu… :lol: kako bi moja drugarica rekla… Biberčetu! :cepanje od smeha:

  3. pa sta bi rekla? ja bi ili ga poljubila u obraz kada ga videla ili bi se onesvestila kao ona devojka u usa! ali zapravo bi pocelada placem!!! zato sto bi mi bilo drago da ga vidim!!! ali bi mi bilo najteze da prihvatim da nikada necu izlaziti sa njim zato sto cu biti vislja i posto sam cula da on voli devojke koje nose stikle ja bi bila za 2 glave veca od njega!!!! dakle JB propusticemo veliku sansu zajedno ali nadam se da cemo da da budemo dobri prijatelji!!!!!! a ako ti treba neki ljubavni savet mene bi mogao uvek da pitas!!!!!!! i will love u 4ever!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.