Start Stars Hot News! Fanovi intervjuisali Lady GaGu (video)

Fanovi intervjuisali Lady GaGu (video)

SHARE

Pevačica Lady GaGa u sredu je gostovala u Googleovoj live stream emisiji gde je nešto više od sat vremena odgovarala na pitanja obožavalaca.

“Mala čudovišta” mogla su tri dana svoja pitanja da postavljaju na YouTubeu, šalju e-mailom ili SMS porukama, a dvadeset najboljih od 54,000 objavljenih postavljeni su GaGi u emisiji.

Pevačica je na intervju pred publikom, koja je delimično bila u studiju, a delimično postavljala pitanja putem live streama, došla odevena u neoklasičnom stilu Audrey Hepburn, s visoko podignutom kosom, ravnim šiškama, sunčanim naočarima, malom crnom kožnom haljinom i rukavicama.

Bila je dobro raspoložena, a počela je da se šali čim je ušla u studio. “Sve moje prijateljice u srednjoj školi su htele da rade u Googleu, a ja sam htela da budem ona čije će ime stavljati na izdvojene vesti”, izjavila je kroz smeh.

“Provodim puno vremena na internetu tražeći video zapise svojih obožavalaca”

Prvo pitanje postavila joj je devojka koju je zanimalo kako je i kako se oseća danas jer je pevačica jednom prilikom izjavila kako je to uvek pitaju u intervjuima, a nikog zapravo ne zanima. Devojka je dodala kako joj postavlja to pitanje jer nju zaista zanima. Pevačica se odmah raznežila i zahvalila joj. Rekla je kako se oseća dobro jer se druži sa svojim obožavaocima i dodala kako i sama provodi puno vremena na internetu tražeći video zapise svojih fanova koje obožava da gleda.

“Ja nisam pobednica, ja sam gubitnica”

Na pitanje kako se oseća danas kad je zvezda u poređenju kako se osećala dok su je maltretirali u školi, Lady GaGa je rekla “Ja nisam superzvezda. Znam koji su moji uspesi i koliko se prodaju moji albumi, ali ja se tako ne osećam”, zaključila je.

Jedno od pitanja je bilo i to da li bi oprostila svim zlobnicima iz škole kad bi je danas to molili. Pevačica je odgovorila da nije zlobna niti osvetoljubiva osoba pa se našalila kako su se neki od njih već javili, tražili su ulaznice za koncert. “Ja nisam pobednica, ja sam gubitnica”, zaključila je pevačica objasnivši kako se kao osoba po ničemu ne razlikuje od onoga kakva je bila dok nije bila slavna.

“Pjesma `Born This Way` je onakva kakva sam ja”

Pevačica kaže kako je često ispituju zašto su joj reči pesme “Born This Way” doslovne, ništa nije poetizovano, ništa nije u prenesenom značenju. Kaže kako je pesma takva upravo zato jer je htela da prenese jasnu poruku mladim ljudima i dodala “Pesma `Born This Way` je onakva kakva sam ja, jebote! Ta pesma mora biti doslovna”.

“Sve tetovaže su mi na levoj strani jer me to otac zamolio, da jedan deo mene ostane normalan”

[youtube hNa_-1d_0tA]

Pevačica na svom telu ima brojne tetovaže, a sve se nalaze na levoj strani tela. Kad su je obožavaoci upitali zašto, rekla je kako je to samo zato jer ju je otac tako zamolio, da jedna strana nje koliko može, ostane normalna. “Hteo je da jedan deo mene ostane normalan. Valjda me s jedne strane vidi kao Marilyn Monroe, a s druge kao Iggy Popa”, zaključila je kroz smeh.

“Vidim Boga, vidim ga u svojim obožavaocima”

Jedan od obožavalaca povukao je i pitanje GaGine religije. Pevačica je pokušala da objasni kako ona Boga ne vidi kroz jednu religiju već kao biće svih religija, kao nešto što svaki čovek drugačije percipira i ne želi nikoga da dovede u sumnju njegove vere i religije niti da nametne svoje mišljenje. “vidim Boga u svojim obožavaocima, tu silu lepote koju ne raspoznajem, to je vera i to me čini jakom”, zaključila je.

“Izgledam ovako jer ne želim da mi društvo diktira ono što je lepo”

Na pitanje koliko vremena provodi na planiranje što će odenuti pre nego što izađe u javnost, Lady GaGa rekla je kako na to zapravo ne troši puno vremena osim ako se radi o nekom performansu poput onoga na dodeli Grammyja kad je došla u jajetu. Tokom emisije jedan obožavalac joj je poklonio kacigu-šešir koji je dizajnirao, a kasnije su joj se na pozornici pridružili i obožavaoci koji su nosili razne njene poznate kreacije. Osim što im je rekla da su prelepi, voditeljki je objasnila zašto. “Ne želim da društvo diktira kako bih trebala da izgledam da bih bila lepa. Ja jesam lepa, i ovi ljudi su lepi sve dok izgledaju onako kako se osećaju”, zaključila je.

“Teško je biti ženski pop izvođač”
Lady GaGa kaže kako je ženama jako teško da se probiju na pop sceni jer se obično posmatraju kao objekt, a ne kao talentovana i pametna osoba. “Teško je biti plavuša sa sisama i guzicom i onda još uspeti. Stoga sam srećna što sam danas ovde gde jesam, a i ponosna sam na svoj mozak, svoje sise i svoju guzu”, zaključila je.

OSTAVI KOMENTAR