158
Fanatična obožavateljka tetovirala autogram Taylora Lautnera

Fanatična obožavateljka tetovirala autogram Taylora Lautnera

158
SHARE

Mladi je glumac Taylor Lautner, zvezda popularnog trećeg nastavka filmova o vampirima “Twilight”, ostao u šoku kada je saznao da je fanatična obožavateljka istetovirala njegov autogram na ruku na koju joj se on dan pre potpisao.

Neimenovana je obožavateljka bila jedna od mnogih koji su došli fotografisati i tražiti autogram od svog idola tokom promotivne kampanje novog nastavka popularnog filma. Zadivila ga je njena tetovaža vukodlaka na ruci te joj se, nakon što ga je zamolila, potpisao na tu istu ruku. Šok je usledio kada je saznao da je devojka trajno urezala njegov autogram na svoju kožu. “Pitala me mogu li joj se potpisati na ruku, a ja sam, naravno, pristao. Kasnije te večeri Kristen (Stewart) je rekla da bi se okladila u to kako će ta devojka istetovirati moj autogram”, rekao je šokirani Lautner američkim medijima.

13 KOMENTARA

  1. Glupo je samo shto je stawila trajnu tetowazu. msm,to ostaje za ceo ziwot,a zwezde dolaze i odlaze… nekazem nishta protiw Taylora,i ja sam njegow fan,obozawam ga,THE BEST je,al iskreno,KAKO ONA MISLI TO DA SKINE JEDNOG DANA KAD TAYLOR WISHE NEBUDE POZNAT?? pokajace se zbog toga za nekoliko godina… ://

    • E ali skontaj ovo, koga gabri shto on nece biti poznat za par godina. Ja misim da je to extra shto je ona uradila, ako joj je on uzor i jako ga poshtuje, voli i obozava, i ako je obelezio vazan deo njenog zivota. Ovim gestom ce se uvek secati na neke od najvaznijih svog doba zivota. Zamisli sedis matora i seda u stolici na ljuljanje,  i vidis autogram. Ja mislim da bi to pokrenulo jedan veliki osmeh od uva do uva  <3

  2. Meni je to sto je ona uradila extra!To je lepo sa njene str,a i on je sigurno odusevljen!Volim Taylora i msm da ce mnoge devojke slediti primer ove! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.