Start Stars Hot News! Famous Crime Scene

Famous Crime Scene

SHARE

Michael Jackson. Tupac Shakur. Anna Nicole Smith – to su samo neka od imena čije smrti predstavljaju najšokantnije događaje u istoriji pop kulture.

Novinski izveštaji otkrivaju samo delove priče. Izvan spektakularnih naslova, intimni detalji sa lica mesta su poznati samo svedocima i istražiteljima koji su bili prisutni. Samo oni mogu da odgovore na najvažnije pitanje: šta se zaista dogodilo?

Famous Crime Scene pruža gledaocima uvid u neke od najsenzacionalnijih i najkontroverznjih smrti poznatih i slavnih osoba. Na kraju istrage se možda dokaže da u nekim od ovih slučajeva nije reč o zločinu, ali svim scenama ovakvih događaja se mora pristupiti sa tom mogućnošću u vidu. A mi pratimo priču od prvog poziva policiji pa sve do konačne odluke istražitelja.

Uz pomoć intervjua sa ekspertima, verno rekreiranih scena iz života i napredne kompjuterske grafike, gledaocima će po prvi put biti predstavljene celokupne priče o ovim istorijskim smrtnim slučajevima. Svi će moći da razgledaju virtuelne “scene zločina” i da traže dokaze, a uz pomoć eksperata će se upoznati sa naukama koje tumače ono što su istražitelji pronašli: balistikom, otiscima prstiju, DNK analizom, toksikologijom, “profiliranjem” potencijalnih počinilaca…

Svedoci i istražitelji će sa gledaocima podeliti svoja sećanja vezana za tok istrage, kao i svoja lična osećanja o tim događajima. Gledaoci će saznati neverovatne detalje upravo od ljudi koji su od svoje sposobnosti da se fokusiraju na detalje uspeli da naprave profesiju. Otkriće se stvari koje, uprkos detaljnoj pažnji medija, do sada o ovim slučajevima niko nije mogao da zna…

Nedeljom u 21:50
Reprize: ponedeljka u 22:50, subota 10:30

OSTAVI KOMENTAR