Start Stars Hot News! Familija Michaela Jacksona: Pravda je zadovoljena!

Familija Michaela Jacksona: Pravda je zadovoljena!

SHARE

La Toya Jackson i njena sestra Rebbie zadovoljne su presudom u kojoj je lekar Conrad Murray proglašen krivim za ubistvo Michaela Jacksona iz nehata. Samo nekoliko minuta nakon izricanja presude, La Toya je rekla: “Pravda je zadovoljena”, dok je Rebbie drago da je cela sudska saga napokon gotova.

“Srećna sam što je sve završilo. Ništa nam ga neće vratiti, ali srećna sam što su Murraya proglasili krivim”, rekla je Rebbie. La Toya je potvrdila kako je upravo ona u sudnici povikala “To!” nakon što je čula presudu. Cela familija pokojnog kralja popa bila je prisutna u sudnici, a još jedna njegova sestra, Janet, skratila je turneju po Australiji kako bi se našla na čitanju presude.

Michaelovi roditelji Katherine i Joe jedva su dočekali ovakvu presudu. “Vrlo smo dugo čekali ovaj trenutak i nikako nismo mogli zadržati suze u sudnici. Iako ništa ne može vratiti našeg sina, pravda je napokon zadovoljena, želimo da zahvalimo poroti na tome”, rekli su u svojoj zvaničnoj izjavi. “Ne možemo dočekati da dođemo kući i podelimo ovaj dan s Michaelovom decom”, dodaju pevačevi roditelji.

Conradu Murrayu kazna će biti izrečena 29. novembra. Budući da mu je odbijen zahtev za puštanjem uz jamstvo, jer sudija misli da je opasan za okolinu, lekar će do izricanja kazne biti u zatvoru. O tome kakvu će kaznu dobiti odlučiće isključivo sudija Michael Pastor, a kazna bi mogla biti u rasponu od uslovne do četiri godina zatvora. Kako pišu američki mediji, ukoliko bude morao iza rešetaka, verovatno to neće biti državni zatvor, već okružni. U svakom slučaju, lekar će izgubiti medicinsku dozvolu za rad.

OSTAVI KOMENTAR