120
Facebook nudi novu uslugu: slušajte muziku sa osobom s kojom četujete

Facebook nudi novu uslugu: slušajte muziku sa osobom s kojom četujete

120
SHARE

Facebook pokreće novu aplikaciju. “Listen With Friends” aplikacija je koja će se uskoro pojaviti na četovima, a znači da ćete moći slušati muziku sa osobom s kojom se dopisujete.

“Možete slušati istu pesmu u isto vreme, kada dođe do vaših omiljenih delova, možete ih doživeti zajedno. Biće to isto kao da ste s prijateljem trenutno na nekom koncertu ili u klubu”, napisao je Alexandre Roche, jedan od dizajnera na Facebooku, na svom blogu.

Na četu će se pojaviti malena nota kraj imena osobe s kojom se dopisujete. Da biste slušali pesmu s prijateljem, morate samo kliknuti “Listen With” i uživati. Ipak, da biste mogli, i vi i vaš prijatelj morate koristiti iste muzičke plejere pomoću kojih slušate muziku. Zasad su Spotify i Rdio jedina dva muzička plejera pomoću kojih možete uživati u istoj muzici s prijateljima.

10 KOMENTARA

  1. jer zna neko neki dobar photoshop treba da pojim dve slike, a da izgledajju kao jedna.. da se ne primeti da je photoshop?

  2. Jbt,zivot nam polako prelazi u facebook -.-” Zar nije bolje izaci na neki pravi koncert ili otici u neki klub,gde ces imati prave dodire sa tom osobom!? O svasta,koje sranje.

  3. eeeee.. meni jos fejs nije postao timeline… da li je to samo pitanje vremena kada ce da postane ili moze li nekako da ostane stari.??? <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.