118
EXIT se bratimi sa festivalom Bestival – osvojite put u Britaniju!

EXIT se bratimi sa festivalom Bestival – osvojite put u Britaniju!

118
SHARE

EXIT s velikim ponosom najavljuje da će, prvi put ove godine, učestvovati u inicijativi „Bratski festivali“ (Twin Festivals) Asocijacije nezavisnih festivala (Association of Independent Festivals), u kojoj će učestvovati zajedno sa britanskim festivalom Bestival!

null

Ova inicijativa nastala je iz ideje već razvijenog koncepta bratskih gradova sa ciljem da unapredi kulturnu saradnju i razmenu između najvažnijih britanskih nezavisnih festivala i njihovih inostranih partnera. Bratimljenje Exit festivala i Bestivala doneće ovog leta brojne poklone, kako posetiocima, tako i izvođačima iz Srbije i Velike Britanije.

U duhu stare dobre tradicije razmene izvođača sa drugim festivalima, koju Exit neguje već nekoliko godina, Exit i Bestival će ovog leta razmeniti izvođače koji će gostovati na bratskom festivalu! Bestival je među srpskim izvođačima izabrao didžej duet, The Good Guys, dok Exit u julu sa festivala pobratima dovodi The Playground Syndicate. Oba ova sastava blogovaće o svom iskustvu sa razmene bendova.

null

Festivali pobratimi razmeniće ne samo izvođače, već i publiku! Desetoro srećnih posetilaca svakog festivala dobiće po ulaznicu za bratski festival, dok će najsrećniji među njima osvojiti ne samo ulaznicu, već i put i smeštaj na bratskom festivalu za dve osobe! Da, dobro ste pročitali, posetioci Exit festivala moći će da učestvuju u nagradnoj igri za ulaznice za Bestival, a jednom posetiocu Exita obezbedićemo ulaznice, smeštaj i put za dvoje na Bestival u Velikoj Britaniji! Više detalja o nagradnoj igri biće objavljeno ubrzo na sajtovima Bestivala i Exit festivala.

6 KOMENTARA

    • Brate mili ne lupaj. Oni su sad u Australiji, sutra pustuju na Novi Zeland. :D
      A slazem se, i ja bih isla samo zbog 1D <3

  1. Slazem se i ja….ko ne bi isao u Veliku Britaniju zbog 1D…bilo bi lepo kad bi napravili nesto slicno ovako samo za 1D…:D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.