Start Stars Hot News! EXIT i dalje među najboljim festivalima u Evropi!

EXIT i dalje među najboljim festivalima u Evropi!

SHARE

Main 8

U svom članku o vodećim letnjim festivalskim destinacijama Euronews je svrstao EXIT među deset najboljih evropskih festivala za 2013. godinu. Ovaj uticajni medijski servis se na taj način pridružio spisku vodećih svetskih medija na kojem se već nalaze BBC, CNN, The Guardian, MTV i drugi, a koji su u proglasili EXIT za jedan od najboljih evropskih festivala.

Tekst u kome se EXIT našao na šestom mestu liste najboljih, kao njegove adute ističe raznovrsni muzički program i Petrovaradinsku tvrđavu, kao jedinstvenu festivalsku lokaciju. U članku na internet portalu www.euronews.com, EXIT je našao svoje mesto na listi ispred giganata poput belgijskog Tomorrowland festivala i mađarskog Szigeta, koji su zauzeli sedmo, odnosno, deveto mesto. U odnosu na druge evropske festivale, EXITu se daje prednost zbog izuzetno pristupačnih cena, kao i nezaboravnog festivalskog doživljaja u multikulturalnom okruženju. Navodi se i da je EXIT proglašen za najbolji evropski festival 2007. godine, a posetioci su pozvani da prisustvuju nastupima Snoop Dogga aka Snoop Liona, Bloc Partya, Fatboy Slima, DJ Fresha i Dubfirea, uz koje će imati prilike da uživaju u genijalnosti sastava Atoms For Peace, kao CeeLo Greena, Jeff Millsa, Eric Prydza i mnogih drugih.

Editors, Main Stage #EXIT2011

Podsećamo sve ljubitelje festivala da još samo nedelju dana, do 17. maja, imaju priliku da dođu do kompleta karata za festival u okviru akcije „U Tvom Ritmu“ EXITa i OTP Banke. Rezervišite vaš komplet otvaranjem namenskog računa i uplatom 1.500 dinara, a preostali iznos do pune cene karte uplaćujte u ratama od 500 ili više dinara, dinamikom koja vam odgovara, sve do 1. jula.

dance arena 07

Postanite deo EXIT R:Evolucije, prisustvujte nezaboravnim koncertima i zauvek nosite sa sobom delić festivalske atmosfere. Na tvrđavi vas čekaju Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi. Sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu EXIT Festivala www.exitfest.org

OSTAVI KOMENTAR