Start Stars Hot News! EXIT 2013: Snoop Lion prva zvezda dana!

EXIT 2013: Snoop Lion prva zvezda dana!

SHARE

Turbo-Charged Party with Michelle Rodriguez, Michael Pena & Snoop Dogg

Večeras u 23h na glavnoj bini nastupa fenomenalni Snoop Dogg aka Snoop Lion, koji će nam kroz svoju muziku sa novog albuma “Reincarnated“, preneti promene kroz koje je prošao. Na Dance Areni očekuje nas nastup koji po mnogima ne smete propustiti – Fatboy Slim, a na Fusion bini biće proverena zabava uz Bad Copy, Kirila Džajkovskog i Ramba Amadeusa.

Da bi se publika na pravi način informisala o novom, preporođenom Snoop Dogg-u čiji nastup nas očekuje večeras, organizovane su i besplatne projekcije filma o njemu – „Reincarnated“, danas i sutra u 16 časova u bioskopu Arena Cineplex, koja predstavlja „Daily Cinema Stage“ ovogodišnjeg EXITa. Kapije festivala se otvaraju svako veče u 19 časova. Apeluje se na posetioce da dolaze ranije zbog predviđene gužve. Piće, hrana i predmeti za koje bude procenjeno da bi mogli da naruše bezbednost posetilaca, neće moći da su unesu na tvrđavu.
Preporučujemo takođe da se u okolinu tvrđave ne dolazi automobilima zbog predviđenih gužvi.

Očekuje nas suvo vreme sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 28 stepeni celzijusa i minimalnom od 14 stepeni celzijusa tokom noći. Ponesite dukseve, dobro raspoloženje i dovoljno energije za provod tokom cele noći! Cena petodnevne ulaznice iznosi 11990 dinara, dok je jednodnevna cena ulaznice za večeras, 11. jul, 3300 dinara. Ulaznice se od 10 do 18h mogu kupiti u Gigs Tix-u u Pariskom magazinu, a od 19h na tvrđavi (Ulaz Lovoturs, Blagajna na Tragu / Ulaz crkva, blagajna). Ulaznice za sve dane mogu se kupiti u Gigs Tix-u, kao i na tvrđavi.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR