Start Stars Hot News! EXIT 2013 – HOUSE SPEKTAKL NA DANCE ARENI

EXIT 2013 – HOUSE SPEKTAKL NA DANCE ARENI

SHARE

Dance arena 11

Spisak izvođača koji će nastupiti na Dance Areni bogatiji je za još tri velika imena iz sveta house muzike. Steve Angello, Mark Knight i Tom Staar spremaju jedinstven house spektakl i prete da upišu svoja imena među istorijske nastupe Dance Arene!

Svojom eksplozivnom energijom i neumornim ritmovima, tvorci najvećih plesnih himni u poslednjih nekoliko godina obećavaju nezaboravno veče na jednoj od najtraženijih festivalskih destinacija na svetu, EXITovoj Dance Areni.

Dance arena 6

I pored već potvrđenih nastupa velikana elektronske muzičke scene poput David Guette, Fatboy Slima, Eric Prydza, Jeff Millsa, Dubfirea, Seth Troxlera i mnogih drugih, Steve Angello, Mark Knight i Tom Staar potvrdili su svoje nastupe pred publikom EXIT Festivala u jeku svoje popularnosti, stavljajući novosadski festival ispred zahteva stotina drugih promotera iz celog sveta. Legenda o Dance Areni i nezaboravnim žurkama u svitanje pred 25000 ljudi kao magnet privlači najveća imena elektronske muzike, koja na nastup na EXITu gledaju kao na vrhunac svojih karijera.

Ulaznice za Exit koji će se održati od 10. do 14. jula 2013. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: http://www.exitfest.org i www.gigstix.com.

OSTAVI KOMENTAR