Start Stars Hot News! EXIT 2013: Cee Lo Green priređuje besplatan nastup povodom rođendana festivala!

EXIT 2013: Cee Lo Green priređuje besplatan nastup povodom rođendana festivala!

SHARE

2013 Billboard Music Awards - Show

EXIT festival će proslaviti svoj 13. rođendan 28. juna na Trgu Slobode u Novom Sadu, uz soul kralja i neverovatnog dobitnika 5 Gremi nagrada! Ovim nastupom EXIT praktično dobija i svoj šesti dan, koji će biti organizovan na trgu u Novom Sadu, i koji će biti besplatan za sve posetioce.

Mt:s i Exit festival predstavljaju novi Exit mt:s postpaid paket sa Huawei festival edition telefonom, kao i veliko iznenađenje koje Exit priprema za proslavu svog rođendana. Telekom je odlučio da obraduje sve ljubitelje jednog od najboljih svetskih muzičkih festivala – Exit 2013., i uz posebno kreiran festivalski paket pokloni ulaznice za sve dane festivala.

Jelena Galetin

Ljubitelje dobrog zvuka i zabave koji se opredele za mt:s Exit postpaid paket iHuawei Ascend G510 smart telefon, pored ulaznice za sve dane EXIT festivala, očekuje i unikatno dizajnirana Exit maska za telefon, kao i muzika sa EXIT label-a, najbolje festivalske fotografije, i drugi Exit multimedijalni sadržaji. Dodatno, uz najnoviji smart telefon od samo 1 dinar i odgovarajuću Mix Net tarifu, korisnici dobijaju bonus od 3 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju.

Ulaznice za Exit koji će biti održan od 10. do 14. jula 2013. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: http://www.exitfest.org i www.gigstix.com.

OSTAVI KOMENTAR