Start Stars Hot News! Exit 2012: Duran Duran i Gossip osvojili tvrđavu!

Exit 2012: Duran Duran i Gossip osvojili tvrđavu!

SHARE

Žurka je počela i svi su pozvani! Prvo veče trinaestog po redu Exit festivala obeležile su sjajne svirka, dobra atmosfera i 36 000 posetilaca koji su do jutra đuskali uz svoje omiljene zvezde na Mejn stejdžu, Dance Areni, ali i na preostalim binama Exita!

null

Prvo veče na glavnoj bini festivala zablistali su nastupi Duran Duran i Gossip, a vrhunac večeri nastupio je kada je usred koncerta Duran Duran harizmatična pevačica Gossipa, Beth Ditto, izašla na scenu i zajedno sa Simonom Le Bonom otpevala čuveni hit sastava Duran Duran, „Notorious“! Apsolutni favorit noći bio je i Avicii, koji je na mt:s Dance Areni napravio atmosferu ravnu onoj kad je prvi put na Exitu nastupio David Guetta.

null

Duran Duran su u Srbiju došli još u sredu i odseli su u jednom ekskluzivnom hotelu u Beogradu. U sredu uveče izašli su sa prijateljima, a jedan deo benda je čak bio u kupovini suvenira na Buvljaku. Oni su se sinoć pre koncerta upoznali sa svojim najvatrenijim obožavaocima, čitaocima Blica i pripadnicima Exit trajba, fotografisali se sa svojim fanovima, a krišom od menadžmenta su čak potpisali i neku majicu… Basista benda John Taylor na zvaničnoj Facebook stranici benda nakon koncerta ostavio je komentar: „ Čak i po standardima ove sjajne turneje, ovo je bio je***o dobar koncert. Exit festival, Srbija. Hvala x“

null

Gossip su se ceo dan veselili u bekstejdžu glavne bine festivala, dok je ceo pres centar odzvanjao od njihovih glasova, igrali su pikado i uživali. Beth Ditto je bila miljenica festivalskog obezbeđenja, te se sa svima slikala nakon koncerta, a u maniru izuzetnog profesionalizma se nakon svirke zahvalila svim tehničarima ponaosob. Bravo Beth! Gossip su takođe upoznali deset najvećih obožavalaca, pripadnika Exit trajba i slušalaca Radija B92, koji su uživali u društvu Beth Ditto, njenom zvonkom glasu, a bend je insistirao i na tome da svi obožavaoci s njima igraju limbo – igraju ispod šipke koja se postavlja sve niže i niže.

null

U petak 13. jula, posetioce očekuju novi uzbudljivi nastupi. Na glavnoj bini nastupiće sjajni plesni sastav, Hercules and Love Affair, kao i pop legende, New Order. Petak uveče na mt:s Dance Areni obeležiće Reboot Live i Luciano, dok će Jelen Fusion bina ugostiti čuvene pankere, The Toy Dolls. Happynovisad s ponosom će predstaviti Jimmy Edgar Live AV! Show, a Elektrana australijski sastav Sneaky Sound System. Suba će ugostiti holandski klupski kolektiv, BMKLTSCH Records, a Explosive američki Cruel Hand.

null

Ne zaboravite da je danas petak 13! Počnite da pripremate najluđe maske jer će Tvrđava večeras postati karneval, a neka vas srednjevekovni okoliš inspiriše na sve ono u šta možete da se pretvorite u toku jedne večeri! Na žurci na kojoj je dozvoljeno sve, izaberite i vi svoju metamorfozu!

Vidimo se i večeras na Tvrđavi!

OSTAVI KOMENTAR