318
Evrovizija: Slavlje na ulicama Azerbejdžana, pobednici presrećni

Evrovizija: Slavlje na ulicama Azerbejdžana, pobednici presrećni

318
SHARE

Pobeda Eli i Nikki na Eurosongu oduševila je sve građane Azerbejdžana pa su izašli na ulice i slavili pobedu mladih i simpatičnih predstavnika.

Pobedu im je donela laganica “Running Scared”. Eldar Gasimov i Nigar Jamal nakon pobede progovorili su o tome na pres konferenciji. “Imamo samo jedno da kažemo, a to je da vas sve volimo. Hvala svima na podršci”. “Hvala svima koji su voleli našu pesmu, dali svoj glas, verovali u nas”, rekla je Nikki, a Eldar je dodao kako je od prvog dana verovao u njihovu pobedu.

Osim sreće i zahvalnosti, suznih očiju Nikki i Eli otkrili su da će odmah krenuti da rade na zajedničkom albumu. Nakon pobede i konferencije, najavili su pravu žurku na kojoj će slaviti pobedu.

“Želimo da ujedinimo Evropu našom pesmom”, otkrili su. “Pre nekoliko meseci bila sam domaćica, a danas sam pobednica na Eurosongu, ovo je ostvarenje snova”, zaključila je lepa Nikki, koja inače živi u Londonu i ima dvoje dece.

31 KOMENTARA

  1. @chocolate girl
    Slazem se za Irce, ali najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjljepsi je bio predstavnik Svedske Erik Saade. :lol:

  2. Ja sam navijala za Dansku.. Žao mi je što bar nisu bili treći,a ne oni Italijani drugi,a pesma im nije ništa posebno (uopšte ne shvatam kako su dogurali do drugog mesta?!).. Posle Danske mi je dobra bila Ukrajina.. :)
    Azrbejdžan mi,generalno,nema lošu pesmu,ali pesma nije za pobedu. Mada,bolje oni nego Italijani..

  3. Ma Svedska najbolja i gotovo. Eric Saade je najljepsi i tu je tacka :-) .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.