288
Evropski Directioneri razočarani time što 1D koncerti u Americi traju duže

Evropski Directioneri razočarani time što 1D koncerti u Americi traju duže

288
SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

One Direction objavio je kako će na američkom delu svoju turneje pevati više pesama, pa će njihovi koncerti biti duži za barem pola sata!

Directionere iz Evrope to je jako zabolelo, jer je najavljeno da će Harry, Zayn, Niall, Liam i Louis pevati i neke od omiljenih pesama fanova, recimo “They Don’t Know About Us”, kojih nije bilo na repertoaru do sad. Zato i ne čudi što je tviter preplavljen komentarima fanovima u kojima piše: “Nije uopšte kul što je One Direction produžio koncerte samo u Americi, zar ste zaboravili da ste iz Britanije?”, “One Direction, dodali ste ‘They Don’t Know About Us’ na setlistu u Americi? Kako se usuđujete? To nije fer! I mi smo to hteli!!!” ili “Zašto su vam koncerti duži u Americi? To nije OK za neameričke fanove! Ja ne živim tamo, nije fer!” Da li misliš da su momci doneli pogrešnu odluku? Mada, čini nam se da bi naši Directioneri prihvatili koncert bilo koje dužine!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

28 KOMENTARA

  1. @Emma draga moja ovo nije ni napisano za tebe vec za fanove i komentari nisu za hejtere vec za fanove tako da gubi se odavde kretenu zlobni,smucili ste mi se svi vi kreteni koji hejtujete…..ko je vas sta pitao ovde,a?Al te pitao neko nesto?SMUCILI STE MI SE SVI takooo da Mars odavde,i ne guraj nos gde mu nije mesto da ga nebih otkinula!!!!Jos se samo usudi da mi odgovoris….. !!!!!!

  2. E, ovi directionari iz vecig evropskih drzava su stvarno nezahvalni…. Govna…. Zale se zbog 30 min. i jedne pesme, a mi ostali, seljaci nazovi, koje niko ne ferma 2 %?! Sta mi treba da kazemo?! -_-

  3. Pa naravno, prihvatili bi koncert i od pola sata samo da dodju. Da ih vidimo, cujemo i sve to uzivo <333 Oni su nasi idoli… nase DUSE, MICE <333 *___*

  4. Ja bih isla na koncert i da pevaju jednu pesmu.Ti Evropski fanovi treba da budu zadovoljni jer su barem bili na koncertu.A kako je nama?Mi cak ni ne znamo da li ce momci ikada uopste i doci ovde na Balkan.Sigurna sam da bismo bili zadovoljni bilo kakvm koncertom,jer zaista svi zelimo da ih vidimo i cujemo uzivo.Neki Directioneri treba da budu malo zahvalniji.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.