Start Stars Hot News! Evo njega opet: Kanye West nezadovoljan što je tek sedmi na MTV...

Evo njega opet: Kanye West nezadovoljan što je tek sedmi na MTV listi najboljih repera

SHARE

null

Kanye je zaista neverovatan lik! Nakon što je završio na sedmom mestu liste koju je objavio MTV, reper je nazvao jednu radio stanicu kako bi se požalio na taj rezultat.

Na listi su se našli još Big Sean, Drake, Future, Meek Mill, A$AP Rocky…ali Kanye nije srećan što je u takvom društvu – njega zanima samo da bude blizu samog vrha! Očigledno iznerviran, Kanye je uzeo telefon u ruke, pozvao radio stanicu Hot 97 i počeo svoje izlaganje rečima: “Da, smeta mi što sam sedmi. Osećam da su morali da traže nešto što ne vole kod mene kako bih bio broj 7. Njima se nije svideo album ‘Cruel Summer’ ali ja kažem, to je nije nov album, to je samo kompilacija.”

null

Kanye čak smatra da mu je zamereno to što se bavi modom kao i što je u vezi sa Kim Kardashian. “Nema pojma, ova odluka definitivno nije donesena samo na osnovu mogu rad. Mora da je to celokupan utisak. Ne sviđa im se Kanye modni dizajner, ne sviđa im se Kanye u kiltu, ne sviđa im se Kanye koji je u vezi.” Reper ipak kaže da ni on sebe ne bi stavio na prvo mesto, jer veruje da ono pripada njegovom prijatelju Lil Wayneu. Svet bi bez Kanyea bio mnogo dosadnije mesto, zar ne?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR