Start Stars Hot News! Evangeline Lilly povlači se iz glume

Evangeline Lilly povlači se iz glume

SHARE

Evangeline Lilly, lepa glumica iz popularne televizijske serije “Lost”, šokirala je fanove rekavši kako se povlači iz sveta šoubiznisa.

Lilly je najavila kako će serija “Lost” biti njen poslednji projekat, a nakon završetka snimanja koje se očekuje u maj ove godine, završiće i njena glumačka karijera. Osim u višestruko nagrađivanoj seriji, Evangeline je glumila i u ovogodišnjem favoritu za Oscar, filmu “The Hurt Locker”.

“Cenim glumu i raditi taj posao bilo je jedno prekrasno iskustvo. Ali mislim da ja nisam toliko strastvena u tome koliko bi trebalo da budem i da ne doživljavam glumu toliko ozbiljno. Ne znam mogu li se nazivati glumicom”, rekla je lepa Evangeline za Starpulse i dodala kako možda ovo nije konačno zbogom glumi, ali i da nema nikakvih filmskih planova za bližu budućnost.

“Zaželela sam se mira, tišine i privatnosti. Malo ću uživati u normalnom životu pre nego što odlučim što ću dalje”, dodala je glumica koja će deo svog slobodnog vremena posvetiti dobrotvornom radu za Ruandu.

OSTAVI KOMENTAR