Start Stars Hot News! Eva Mendes je želela da bude časna sestra, ali je shvatila da...

Eva Mendes je želela da bude časna sestra, ali je shvatila da tu nema novca

SHARE

Eva Mendes je otkrila za britanski The Sun kako je u detinjstvu sanjala o tome da postane časna sestra, ali je odustala od toga kad je saznala da one ne primaju platu.

Seksipilna latino lepotica čije su provokativne kampanje za Calvina Kleina bile zabranjivane, kaže kako je oduvek želela pomagati bližnjima, ali i siromašnima u svetu. “Nismo imali mnogo novca kad sam odrastala pa sam uvek govorila svojoj majci: ‘Mama, kupiću ti veliku kuću kad odrastem, i automobil’. Kad sam navršila deset godina, moja sestra me pitala: ‘Kako ćeš kupiti to sve mami? Bićeš časna sestra, a one ne dobivaju platu’. Pitala sam je: ‘Šta?’ i to je bilo to, došao je kraj mom snu u samostanu”, izjavila je lepa glumica.

Kaže kako je danas zahvalna na svemu što ima i zbog toga pomaže drugima koji ne žive u izobilju. “Osećam da imam toliko toga na čemu mogu biti zahvalna i to ništa ne znači ako ne dajem nešto zauzvrat. Dajem svojoj porodici i dajem nekim humanitarnim organizacijama, recimo udruženju koja pomaže deci u bolnicama da se izraze kroz umetnost”, rekla je Eva Mendes.

OSTAVI KOMENTAR