213
Eva Longoria:”U mom životu je sve divno, ne žalim ni za čim”

Eva Longoria:”U mom životu je sve divno, ne žalim ni za čim”

213
SHARE

Eva Longoria nedavno je navršila 36 godina što je obeležila velikom proslavom sa svojim dečkom, Eduardom Cruzom.

Lepa glumica komentarisala je kako joj je trenutno u životu sve na svom mestu i da uživa u svakom trenutku. “Sve je u mom životu divno”, rekla je Eva za US Magazine pokušavajući dati do znanja kako je prebolela svog bivšeg supruga, Tonyja Parkera. “Bilo je velikih promena u mom životu. Prihvatam sve što se događa. Jako cenim svako iskustvo koje imam u životu, ne žalim ni za čim već idem dalje”, tvrdi glumica.

Osim što mnogo vremena provodi sa svojim novim dečkom, Eva je odlučila da više pažnje poklanja svojoj porodici pa ih je nakon svog rođendana odvela u Diznilend. “Moja je cela porodica došla. Moje sestre, nećaci i nećakinje, želeli su u Diznilend za moj rođendan, pa sam rekla, zašto da ne? Volim Diznilend, idem tamo tri puta godišnje”, kaže glumica i dodaje kako su joj ove proslave ulepšale tešku godinu koja je sada iza nje. “Radujem se što ću proteklu godinu ostaviti za sobom”, izjavila je Eva.

4 KOMENTARA

  1. Eva je prelijepa i drago mi je zbog nje. Ali ko god da je pisao ovaj clanak, NEPISMEN je !!! Ne pise se ne zalim za nicim vec ne zalim ni za cim. To pravilo se uci u sestom i sedmom razredu osnovne skole. Kupite sebi pravopis !!!

  2. @miley4ever pogledaj ponovo….dobro su napisali ;) cestitam evi! nije tako lako preboleti razvvod :) <3 EVA LONGORIA <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.