181
Eva Longoria: Svi vole Victoriju Beckham, ona je odlična i vrlo odana...

Eva Longoria: Svi vole Victoriju Beckham, ona je odlična i vrlo odana prijateljica

181
SHARE

Nakon što je u javnost iscurilo da Victoria i David Beckham prodaju svoju palatu u Hertfordshireu, mnogi su se zapitali kako će se “uobraženi Britanci” snaći u Americi, u kojoj žive poslednjih nekoliko godina. Odgovor na to pitanje dala je Eva Longoria, dobra prijateljica bivše Posh Spice, koja kaže da Beckhamovima to neće biti nikakav probelam s obzirom na to da ih svi vole.

“Obožavamo ženske večere koje redovno organizujemo u svojim kućama. Victoria je odlična prijateljica. Jako je odana, smešna i zabavna, svi je vole”, kazala je “očajna domaćica” koja se sa suprugom fudbalera druži skoro svakodnevno.

Image Hosting by imagefra.me

Podsetimo, slavni fudbaler i njegova supruga već su unajmili agente koji procenjuju popularno zvanu Beckinghamsku palatu, a za nju bi mogli dobiti otprilike 18 miliona dolara. “Jednostavno više ne mogu zamisliti život u Londonu. Deca su im se odlično navikla na Ameriku, govore američkim naglaskom, a Davidu i Victoriji se jako sviđa stil života u L.A.-u”, rekao je jedan izvor.

9 KOMENTARA

  1. eva je zesci lik………obozavam da je gledam u ocajnim domacima……kao gabrielu solis-gabi……….. <3 you eva

  2. UPOZORENJE

    OFICIJALNI SAJT LEJDI GAGE ZARAŽEN JE NAJNOVIJIM VIRUSOM IZ MARKE TROJANACA! SVAKOME KO BUDE OTIŠAO NA TAJ SAJT, DESIĆE SE FATALNA BLOKADA KOMPJUTERA NAKON NEKOLIKO MINUTA BORAVKA NA ISTOM. BLOKADA SE NE AKTIVIRA ODMAH, JER VIRUSI MORAJU DA SE ARHIVIRAJU PO CELOM PROGRAMU KOMPJUTERA, TE NIJE PREPORUČLJIVO OSTAVLJATI KOMPJUTER UKLJUČEN. AKO VAM SE DESILO DA STE U ROKU OD POSLEDNJIH 24 ČASA IŠLI NA NJEN VEB-SAJT, OBAVEZNO ISKLJUČITE KOMPJUTER IZ STRUJE I NEMOJTE GA UKLJUČIVATI DOK NE DOĐE MAJSTOR ZA KOMPJUTERE. MOGUĆE JE DA ĆE SE I POLICIJA UMEŠATI KAKO BI UHVATILI DOTIČNE HAKERE KOJI SU NAPALI SAJT LEJDI GAGE. JOŠ UVEK NE POSTOJI ANTI-VIRUS, JER VIRUS JE TEK NAPRAVLJEN.

    POŠALJITE SVIM SVOJIM PRIJATELJIMA OVO OBAVEŠTENJE I POSTAVITE GA NA KOLIKO GOD STRANICA MOŽETE! VAŽNO JE JER SE VIRUS NE AKTIVIRA ODMAH I MOGUĆE JE DA JE JEDAN OD NAJOPASNIJIH!

    SMATRAJTE SE UPOZORENIM!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.