Start Stars Hot News! Eva Longoria snimila seksi editorijal u svom restoranu

Eva Longoria snimila seksi editorijal u svom restoranu

SHARE

Glumica Eva Longoria svom restoranu i noćnom klubu “Beso” odlučila je da pomogne i spasi ga od bankrota tako što je snimila nekoliko izazovnih fotografija kojima će ih reklamirati.

Naime, Eva Longoria, čim je u javnost procurilo kako joj se ugostiteljski objekti nalaze pred bankrotom, odjurila je u Las Vegas kako bi spasila što se spasiti može. Tako je i na svojim Twitter i Facebook profilima objavila nekoliko fotografija sa snimanja, a posebno zanimljiva je ona u crnoj haljini koja više otkriva nego pokriva.

Odmah nakon snimanja Eva je na Facebooku uz slike objavila i komentare poput: “Ćao ljudi, vratila sam se! U Vegasu sam gde snimam editorijal u restoranu `Beso`” i “Ovde u restoranu je prelepo”.

Naime, advokati kluba protekle nedelje predali su dokumente za stečajni postupak jer noćni klub i restoran “Beso” ima dug oko 5,7 miliona dolara. Ipak, Eva je deo duga platila i otputovala u Las Vegas kako bi pokušala da spase mesto od zatvaranja. Da će uspeti, veruju i njeni advokati koji su to potvrdili u saopštenju za javnost.

OSTAVI KOMENTAR