Start Stars Hot News! Erykah Badu očarala Novi Sad

Erykah Badu očarala Novi Sad

SHARE

Za nama je subota, tradicionalno najposećenije veče Exit festivala, koje će ostati upamćeno po gužvi i intenzivnim i emotivno nabijenim nastupima na svim binama, zbog kojih se većina posetilaca spustila negde rano jutros sa Tvrđave sa osmesima na licima.

null

Da li je subota bila zaista kulminacija ovogodišnjeg festivala ili tek uvertira za grandiozni nastup Gansa koji se najavljuje za večeras – videćemo kad padne noć!
Koncert koji je svakako obeležio ne samo subotu veče, već i ovogodišnji Exit jeste nastup kraljice soula, Erike Badu, koji je ostavio bez teksta ne samo njene obožavaoce, već i sve one koji su se slučajno, ili iz radoznalosti zatekli na glavnoj bini Exita. Pre nje, bina se usijala na nastupima Suicidal Tendencies i Plan B, koji su znalački pokazali šta je dobra svirka.

null

Jelen Fusion binu prodrmao je nastup Hatebreed, a, sasvim očekivano, na Explosivu je briljirao Sodom, koji je u potpunosti napunio prostor ispred bine, zbog čega su svi prolazi na Explosive morali biti zatvoreni!

null

Mt:s Dance Arena je još jednom pokazala da je jedna od najboljih densflorova u ovom delu sveta. Nakon fenomenalnih Azari & III, nastupila je cica maca elektronske scene, Miss Kittin, a Richie Hawtin je svojim beskompromisnim setom najavio jutro, nakon čega je, u nešto komercijalnijem tonu, zabavu preuzeo Claude Von Stroke. Još jedna noć na mt:s Dance Areni koja bi iscrpla poslednji atom snage neumornih klabera, da jutro nije donelo osveženje, taman kad je bilo najpotrebnije!

null

Ovako su sinoć tvitovale zvezde Exita:
Hatebreed / @hatebreed


Thank you @ExitFestival @ExitLive and all of our Serbian Diehards for a great show! Hopefully we can come back & be main stage one day.

Richie Hawtin /@richiehawtin


Hawtin, @azariandiii, Miss Kittin, Claude @vonstroke at EXIT Festival, 2012. (photo by Barbara Klein) http://fb.me/1szn301qq

Plan B / @planb4u


BIG UP the ‪#moshpitcrew‬ at ‪#ExitMainStage‬ & all you people catching live @ExitFestival action on @youtube ‪#Exit2012‬ @ExitLive thank you!

null

Ono što nas večeras očekuje je s nestrpljenjem očekivani koncert Guns N’ Roses. Legendarni Gansi dolaze na EXIT sa čak šest šlepera opreme. Još jutros, odmah nakon završetka programa na glavnoj bini festivala, počela je izgradnja bine za Ganse. Po prvi put u istoriji Exita, Mejn stejdž se menja zbog nekog izvođača, te će bina biti potpuno drugačija i još veća. Uvertiru za nastup Gansa pružiće Žene kese, Partibrejkers i Wolfmother, a s obzirom na to da su legendarni rokeri najavili svirku od tri sata, izvođači najavljivani za After 2AM program na Mejnu, Skream i Goldie, morali su biti prebačeni na Happynovisad stejdž!
Na Jelen Fusion dolaze Little Dragon, Citizens! i Buraka Som Sistema, dok su hedlajneri Explosive stejdža čuveni crossover thrash sastav, Dirty Rotten Imbeciles. Suba će ugostiti momke koji dolaze povodom bratimljenja Exita sa Bestivalom, Playground Syndicate, a Elektrana italijanski electro-dance sastav, Franz & Shape.

Večeras na mt:s Dance Areni očekuje nas izdanak Penduluma, Knife Party i Laurent Garnier sa svojom turnejom L.B.S, dok će festival tradicionalno zatvoriti najzabavnija klupska trojka u Srbiji, Nastić &Milićević&Milosavljević. Ovo je svakog Exita i oproštajna žurka sa festivalom i poslednja stanica pred odlazak kući. Crveni karton za sve one koji ne budu prisutni!

Vidimo se ujutru na Dance Areni!

OSTAVI KOMENTAR