362
Eric Saade otvorio dušu: Prvi put o raskidu sa Molly Sanden i...

Eric Saade otvorio dušu: Prvi put o raskidu sa Molly Sanden i kidnapovanju!

362
SHARE

23o=NOJsaadeStorw

Eric Saade gostovao je u jednom zabavnom programu na švedskoj televiziji gde je po prvi put razgovarao o nekim bolnim temama iz svog života.

On tako kaže da mu je jako teško pao razvod njegovih roditelja. “Problem je što je bitka za starateljstvo trajala toliko dugo. Čuvala me je policija jer su i mama i tata pokušavali da me kidnapuju. Oboje su to činili u istoj meri”, ispričao je Eric i dodao kako ni on a ni njegova sestra nisu želeli da biraju stranu. “Ja i dalje volim svoje roditelje, njima je bilo jako teško, pa onda i nama. Toliko su se svađali, da sam na kraju naučio da se isključim.”

saadeallsang

On kaže i kako je sa Molly Sanden raskinuo zbog prevelike pažnje javnosti. “Nikad nisam voleo vezu u kojoj su sve informacije dostupne javnosti. Sve je to bilo čudno. Odjednom, mnogo ljudi vam govori šta treba da radite. Mediji su napravili sliku o meni. Ja ne mislim kako sam razmetljiv. Mediji su to tako smislili. Bio sam previše glup da dopustim da se to desi”, zaključuje Eric.

Autor: Life Content

14 KOMENTARA

 1. Njegov najnoviji album ,,Forgive me” je delimicno autobiografski, sam je pisao pesme, i skoro sve su o raskidu… Dugo smo cekali album, ali isplatilo se.. Forever Saadict…<3

 2. Ja iskreno ne znam kakvu su tu sliku napravili i kakvu je paznju imao zato sto se ne secam kad ste o njemu zadnje pisali niti da je bio u vezi sa Molly Sanden (ne znam ko je ona ) :O Mozda ja nisam u toku ali mislim da se malo folira oko te medijske paznje ! :D

 3. @Rock’N’Roll ne folira se, on i Molly su bas poznati u Svedskoj i u okolnim zemljama, tako da je logicno da su oci javnosti bile uprte u njih..

  Btw, Molly je takodje pevacica.

  • @IVONA STYLES
   Dobro svi smo ovde zbog Erica, nzm koji te djavo tera da pominjes Harry-ja… A i njih dvojica nisu nipocemu slicni…

 4. Jadan, bas mi ga je zao. 
  Inace, dugo ga nisam slusala, ali bas cu da poslusam neku pesmu sa novog albuma, jer i inace slabo slusam pop.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.