Start Stars Hot News! Eric Saade: “Dajem novac u dobrotvorne svrhe”

Eric Saade: “Dajem novac u dobrotvorne svrhe”

SHARE

Pevač se našao pod žestokim udarom kritika zbog prodavanja ulaznica za bekstejdž po visokim cenama, ali je sad otkrio da novac od njihove prodaje ide dobrotvornoj organizaciji.

null

Naime, svi koji žele da upoznaju Erica van scene, za to zadovoljstvo moraju da plate oko 300 evra. Mnogi su ga zbog toga jako kritikovali, smatrajući da fanovima pruža jako malo za toliki novac. Ipak, mladi Šveđanin otkriva zašto je to uradio.

“U stvari, nemam pojma čemu tolika histerija” kaže Eric, objašnjavajući da su prodaju ulaznica za bekstejdž od njega zahtevali fanovi u inostranstvu. Pevač kaže i kako je sav novac koji je zaradio odavno odlučio da pokloni jednoj dobrotvornoj fondaciji. “Razumem zašto ljudi u Švedskoj ne vole ovo što radim. Ipak, ja ne zarađujem novac za sebe na ovome, u to mogu da vas uverim. Sav novac ide fondaciji ‘My Big Day'”.

null

Ova fondacija pomaže ozbiljno bolesnoj deci ispunjavajući njihove želje, a Eric je hteo sve da iznenadi odlukom o donaciji. Ipak, zbog toga što su ga svi napali kako prisvaja novac za sebe, on kaže da je morao da svoju nameru otkrije ranije. On kaže da je susret sa fanovima u bekstejdžu nešto normalno svuda u svetu, a kao primer navodi Beyonce. “Ovo je potpuno normalno za sve zemlje osim Švedske. Znam da to malo smeta kolegama, ali šta da radim? Želeo sam da pružim tu mogućnost svojim fanovima.” Nažalost, iznenađenje je propalo, ali Eric je makar svima pokazao da su o njegovim ljudskim kvalitetima prerano sudili.

OSTAVI KOMENTAR