130
Energija Rihanne oduševila vatrene Brazilce na Rock in Rio festivalu

Energija Rihanne oduševila vatrene Brazilce na Rock in Rio festivalu

130
SHARE

Veliki festival Rock in Rio počeo je ovog vikenda u blizini Rio De Žaneira nastupom svetskih zvezda. Pozornicom su zavladali Rihanna, Katy Perry, Bebel Gilberto, Eminem i drugi, a najavljeni su još brojni slavni muzičari koji će zabavljati Brazilce i njihove goste tokom sedmodnevnog festivala.

Tako će se na pozornicu popeti i Shakira, Elton John, Stevie Wonder, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Guns ‘n’ Roses, Coldplay i brojni drugi. Festival se nakon deset godina seljakanja po Evropi vratio u Brazil pa se očekuje da će ga posetiti više od 700 hiljada ljudi, koji će u koncertima uživati pod otvorenim nebom.

Rock in Rio je prvi put održan 1985. godine, kada je pala vojna diktatura u Brazilu pa ga je tada posetilo gotovo milion i po ljudi koji su slavili novostečenu slobodu. Tokom godina, na festivalu su nastupala najjača svetska muzička imena kao što su Queen, AC/DC i brojni drugi. “Taj festival predstavlja Brazilu ono što je Woodstock bio za ostatak sveta”, rekla je jedna od organizatorki, Roberta Medina.

[youtube xJgZE6EKlYI]

12 KOMENTARA

  1. o moj boze,sta ce ova kurvetina na festivalu Rock in Rio?? ne mogu da verujem,zar nije dovoljno sto ih svaki dan naturate u medijimi,nego ne mozete da dopustite da grupe kao Metallica,Guns N Roses i drugi nastupe sami….msm stvarno zasluzili su to,a ne da nastupaju na istom mestu gde i neke hip hop kurvetine!

  2. ja se slazem sa tobom jelena to je ROCK in rio sta ce r n b zvijezde ovde ili hip-hop ?? i moze li mi neko objasnit sta im ovo znaci u tekstu :”Festival se nakon deset godina seljakanja po Evropi vratio u Brazil”.

    • Rock in rio festival je iz Ria(Brazil)a ponekad se seli u Madrid i Lisabon….
      I 10 godina se nije vratio u Rio a to je njihov sou….Zato su to napisali… :D
      A sto se tice Rihanne nije istina…ovde nastupaju svi nema to veze sto se zove ROCK IN RIO…Nastupala je i Katy Perry to je jos gore jer je ona pop zvezda….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.