Start Stars Hot News! Emotivni Justin Bieber: Želi da ostane uzor, insistira da opijanje nije za...

Emotivni Justin Bieber: Želi da ostane uzor, insistira da opijanje nije za njega

SHARE

Justin je stalno pred raznim iskušenjima koje dolaze sa slavom, pa mnogi veruju kako će jednog dana podleći lošim uticajima. Ipak, Jus kaže da se to neće desiti.

null

U emotivnom intervjuu za Mail Online, pevač otkriva kako voli da se druži sa članovima The Wanteda i One Directiona ali i da ne voli odlaske na divlje zabave. “Družim se sa One Directionom a i momci iz The Wanteda su stvarno zabavni. Ipak, ostajem na distanci kad idu u klubove da se zabavljaju – ja ostajem kući.”

null

“Opijanje je definitivno jedan od načina, ali nije to za mene. I dalje želim da ljudi misle da sam dobra osoba, dobar uzor. Želim da ovde budem ovde sutra.” Pevač očigledno jako ceni sve što ima sad. “Ono što se desilo jeste da sam pronašao nešto u čemu sam dobar”, kaže Biebs. “Nisam bio dobar u školi jer nisam imao strast prema tome. Da nisam pronašao muziku, moj život bio bi loš. Moja porodica je siromašna, pa bi se to i nastavilo. Moja deca bi bila siromašna, a i njihova deca. Mislim da sam prekinuo taj krug, a kad ga prekinete, ne gledate unazad.” Verujete li da će Beibs zaista zauvek ostati dobar dečko?

OSTAVI KOMENTAR