135
Emma Watson u suzama zbog prekida sa dečkom

Emma Watson u suzama zbog prekida sa dečkom

135
SHARE

Glumica Emma Watson raskinula je sa svojim dečkom, manekenom i muzičarem Georgeom Craigom i od tada ne može sakriti suze. Par, koji se upoznao na setu za Burberry kampanju čiji je Craig model, raskinuo je romansu nakon što je Emma odletela nazad u Ameriku da nastavi studije na Univerzitetu Brown. “Emma i George trudili su se da veza uspe na daljinu, ali to ipak nije bilo izvedivo. Emma je toga svesna, ali je svejedno sva u suzama”, rekao je izvor za britanski Daily Mail.

Craig je nedavno otkrio kako se glumica i on zaista dopadaju jedno drugome: “Sviđamo se jedno drugome, ali nismo momak i devojka. Oboje živimo ispunjene živote. U idealnom svetu bilo bi odlično kada bismo mogli biti u vezi, ali ne možemo. Ja radim svoje stvari, ona radi svoje. Ako se situacija promeni, možda ćemo moći biti zajedno. Bili smo zajedno na festivalu u Glastonburyju i među nama ima dosta hemije. Sviđa mi se i jako je poštujem. Odlična je osoba i najbitnije mi je da je ne izgubim kao prijateljicu”.

6 KOMENTARA

  1. Oni nikad nisu ni bili zajedno, ne znam otkud to svima. Ako neko snimi spot zajedno, ne mora značiti da jesu zajedno. Ona je rekla da ga poznaje odavno i da je pristala da snime spot jer voli njegovu muziku. A i prijatelji su, naravno.
    Ja sam isto mislila da su zajedno dok nije izašao intervju sa Džordžom i on je rekao da nisu zajedno, niti su bili.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.