144
Emma Watson u ljubavnoj vezi s britanskim manekenom?

Emma Watson u ljubavnoj vezi s britanskim manekenom?

144
SHARE

Nakon što je tri meseca provela sama, Emma Watson pronašla je novu ljubav. Njen novi odabranik je britanski maneken George Craig koji je s lepom glumicom snimio modnu kampanju za modnu kuću Burberry. Iako još uvek nisu komentarisali napise da su u ljubavnoj vezi, Emma i George viđeni su zajedno u pozorištu, a zatim i na romantičnoj večeri u jednom elitnom restoranu u Londonu.

Podsetimo, 19-godišnja zvezda filmskog serijala “Harry Potter”, u martu je prekinula dugogodišnju vezu s Jayom Barrymoreom. Par se upoznao 2008. godine, a razlog prekida je njeno preseljenje u Ameriku gde studira na prestižnom Brownu. “Emma i Jay imali su poslednjih meseci problema u vezi jer se ona preselila u Ameriku, a njihovom odnosu je presudila daljina”, izjavio je izvor za medije.

7 KOMENTARA

  1. pa super…….. ej bravo, zar nisi prekjuce napisao da je u vezi sa nekim muzicarem,,,, e msm stvarno, dogovorite se koju cete laz hmm…. ovaj vest da stavite!!!

  2. TACNO!!Ali Georg Craig je ustvari pjevac u bendu “One Night Only” ali je radio sa Emmom u kampaniji za Burberry,pa su zato napisali da je maneken.I da zajedno su!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.